Серія ігор The Sims стала для багатьох із нас символом дитинства, адже там можна було відобразити всі свої мрії, ідеальне життя або ж відіграються на тих, хто в житті нас бісить.

Так зараз українці часто створюють у грі бункерного діда володимира путіна і змушують його вмирати з голоду чи згоряти у вогні.

Але зараз йтиметься не про ці райдужні картини, а про секрети, які зберігає гра. Шанувальники напевно знають про секретні локації і як у них потрапити, але чи ви знали, що в The Sims 4 є навіть секретні свята? Проходять вони правда тільки на острові Сулані і жодних повідомлень про них не надходить. Дізнатися про свято можна випадково, заблукавши на один із пляжів. Але ми зараз розповімо вам про них докладніше.

Нова анімація в The Sims 4, кадр з трейлера
Нова анімація в The Sims 4, кадр з трейлера

Щодня на острові Сулані відбувається якесь свято. Локації всього дві: з понеділка по четвер - це відкритий майданчик біля пабу, а з п'ятниці до неділі - локація ліворуч від центрального пляжу.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Острів Сулані, The Sims 4. Фото: Знай.uа
Острів Сулані, The Sims 4. Фото: Знай.uа

Понеділок – день важкий, але не для мешканців острова, адже у них о 16:00 розпочинає День Барбекю. Про те, що почалося свято, можна дізнатися лише по швидкому скупченні людей на локації, кулях та вогнях навколо.

На столах стоять миски з кофе і всі мешканці збираються біля вогню, де готується острівна їжа. Тут можна добре поїсти та поспілкуватися з жителями острова. Також після скуштування їжі у персонажа з'являться цікаві мудлети

День Барбекю на острові Сулані, The Sims 4, кадр з гри
День Барбекю на острові Сулані, The Sims 4, кадр з гри

У вівторок на тій же локації відбувається фестиваль "Квіти та музика", який розпочинається о 14:00.

Не зважаючи на назву, цей фестиваль більше присвячений музиці, але прикраси локації виконані саме квітами. У цей день на локації також знаходиться колонка з музикою, велике багаття, гітара та квіти, що ростуть по краях майданчика. Сими можуть танцювати, співати, спілкуватися та горіти від танців.

Фестиваль квітів і музики на острові Сулані, The Sims 4. Кадр з відео
Фестиваль квітів і музики на острові Сулані, The Sims 4. Кадр з відео

У середу о 18:00 знову ж таки на майданчику біля пабу проходить фестиваль національної кухні. Жителі острова приносять різноманітну їжу, яку можна скуштувати. Але, є один аспект, ваш цим не зможе принести їжу і поставити на стіл.

У четвер о 9 годині ранку починається Свято Острову. На локації є багаття, мольберти, продавці, виставкові столи та гітари. Це хороший спосіб поповнити колекції, так як ваш цим може забрати мушлі з виставкових столів. Також можна поїсти приготовлену рибу продавця. Без мудлетів на цьому святі також не обійдеться.

Свято Острова на Сулані, The Sims 4, кадр з гри
Свято Острова на Сулані, The Sims 4, кадр з гри

У п'ятницю о 18:00 на локації ліворуч від центрального пляжу проходить фестиваль "Вогнище на пляжі". На локації розташовані шезлонги, рушники та багаття. Дуже тихий та спокійний захід.

А ось у суботу о 12:00 на цій же локації відбувається грандіозна подія – змагання з риболовлі. Щоб взяти участь, потрібно попросити свого сима ловити якнайбільше риби на пірсі або ж збирати цю рибу з пасток біля пірсу.

Перші 3 призові місця нагороджуються симолеонами – сума невелика, але це непоганий спосіб заробити. На локації є продавець, який торгує всіма стравами з морепродуктів, а також може продати наживку.

The Sims 4, фото: Знай.ua
The Sims 4, фото: Знай.ua

Коли ви закінчите рибалку, запитайте у продавця про результати турніру і він скаже, чи ви потрапили до топ-3.

У неділю о 9-й ранку починається День сім'ї. Батьки можуть відпочити на пляжі, поки діти гойдаються на гойдалках у воді. А коли всі насититься сонцем, вони можуть замовити обід у продавця.

The Sims 4, День Сім'ї на Сулані фото: Знай.uа
The Sims 4, День Сім'ї на Сулані фото: Знай.uа

Окремою подією острова є вилуплення черепах, про яке знає вже більше гравців. Це єдина подія, про яку ви отримаєте повідомлення і вона відбувається лише за певних подій. Вилуплення черепах не відбудеться, поки ви не відновите острів Муа Пел'ам до його первозданного вигляду. Вам доведеться прибирати сміття у воді та на пляжі, ловити інвізивні види риб, гасити пожежі від вулкана та лаяти зловмисних симів. Деякі користувачі відзначають, що змогли побачити цю подію лише з третім поколінням своїх симів.

Нагадаємо, що розробники STALKER покарали російських блогерів: "Можете слідувати...".

Раніше ми повідомляли, що ігровий гігант Ubisoft не визнає україномовних творців контенту: "Маємо грати в ігри тільки російською".