Авторитетний та дуже відомий ігровий інсайдер Том Хендерсон повідомив дуже позитивний для геймерів новини. Інформація стосується ще не анонсованих PlayStation 5 Pro та PlayStation 6.

Про це стало відомо завдяки його новій замітці на порталі KeyToGaming.

Playstation, скріншот: YouTube
Playstation, скріншот: YouTube

За його даними, Sony дійсно займається розробкою покращеної версії PS5 - вона проходить під кодовою назвою Project Trinity, і працюють над нею з початку 2022 року.

Девкіти (консолі для розробників), ймовірно, вирушать до низки студій до кінця листопада 2023 року.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Що ж до особливостей консолі, то PS5 Pro буде орієнтована на постійний фреймрейт при роздільній здатності 4K, також буде додано режим продуктивності 8К. Водночас оновлена ​​консоль має краще працювати з трасуванням променів. Реліз, найімовірніше, відбудеться у листопаді наступного року.

Sony PlayStation, the verge
Sony PlayStation, the verge

Інсайдер припускає, що наступне покоління консолей – PlayStation 6 – буде представлено лише у 2028 році.

Раніше Хендерсон розповідав, що PlayStation 5 Slim може бути не тим, що від неї очікують. Нібито консоль не буде "тонкою", тобто вона не позиціонуватиметься як полегшена версія та й навряд чи консоль отримає слово Slim у назві.

Нагадаємо, PlayStation зробила приємно фанатам "Людини павука": навіть у Тома Голланда такого немає.

Раніше повідомлялося, Cyberpunk 2077 та додаток Phantom Liberty отримають українську локалізацію: вже є у Steam.

Також, горор Alan Wake 2 відразу на релізі отримає українську локалізацію: сайт вже "заговорив" солов'їною.