Багато шанувальників комп'ютерних ігор пам'ятають легендарну серію Far Cry. За останні п'ять років практично щороку виходило по одній ігор з новим сюжетом. І ось ні крапельки не дивно, що на геймери чекають 7 частина. Навіть компанія Ubisoft ще не встигла зробити анонс, як інсайдери взялися за роботу.

Досить авторитетний інсайдер і дата-хантер Том Хендерсон встиг детально розповісти про те, що буде в майбутній грі.

Про це Том написав на порталі Insider Gaming, де він є керівником.

У мережу просочилися чутки про нову версію Far Cry, скріншот: YouTube
У мережу просочилися чутки про нову версію Far Cry, скріншот: YouTube

Дані проникли в мережу, люди дізналися цікаву інформацію про наступну частину відомої франшизи. Наприклад, Хендерсон спростував чутки, які стверджували, що дія гри відбуватиметься в азіатському сетингу на острові під назвою Кімсан, а сама гра називатиметься Far Cry Rise.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

За інформацією Insider Gaming, Far Cry 7 розробляється Ubisoft Montreal, а вихід гри заплановано на осінь 2025 року.

Крім того, майбутній проект буде працювати на движку Snowdrop, який використовується в серії The Division і майбутній Avatar: Frontiers of Pandora. Також інсайдер розповів, чого фанати франшизи можуть очікувати від Far Cry 7 з погляду сюжету та ігрового процесу.

Також Том каже, що новинка матиме внутрішньоігровий таймер, встановлений на 72 години, за які гравцям доведеться врятувати членів родини головного героя, викрадених злочинною групою під назвою "Сини Істини".

У мережу просочилися чутки про нову версію Far Cry, скріншот: YouTube
У мережу просочилися чутки про нову версію Far Cry, скріншот: YouTube

Під час цього можна буде зазнати невдачі, яка вб'є родичів і нібито змінить перебіг історії. Іншою головною метою буде знищення самих "Синів Істини".

Гравців також обіцяють порадувати новою "механікою допиту", яку потрібно використовувати, щоб збирати корисну інформацію. Як і у випадку з будь-якими чутками, слід сприймати цю інформацію з недовірою, але через репутацію Хендерсона це все справді може виявитися правдою.

Нагадаємо, пограбування квартир, спорт та героїня "Барбі": у мережу злили безліч новинок, які будуть у GTA 6.

Раніше повідомлялося, трикнопковий фаталіті, нові герої та соковиті ефекти: що ще показали у трейлері "Mortal Kombat 1".

Також, у мережі показали шалені ціни на GTA 6: не кожен українець собі дозволить.