"Яблучні" смартфони подобаються багатьом, проте навіть вони згодом починають "глючити", бувають програмні збої або зависає вся система. Якщо користувачі Android можуть вільно "чистити" пам'ять, то у продукції Apple на такий випадок є своє рішення.

Виправити деякі проблеми можна за допомогою "швидкого перезавантаження".

Про це стало відомо завдяки пораді одного з блогерів, який записав відео та опублікував його у YouTube.

Виконати так звану Hard Reset можна без комп'ютера, це не спричинить видалення даних або стирання контенту. Просто завис смартфон перезапуститься і повернеться в працездатний режим.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Не варто плутати Hard Reset і Factory Reset, останнє це повне скидання гаджета до заводських параметрів зі стиранням даних, видаленням додатків, налаштувань та повним очищенням операційної системи.

Здійснюється процедура Hard Reset шляхом послідовного натискання механічних кнопок iPhone. Залежно від моделі, вона виробляється по-різному.

Швидке перезавантаження для iPhone, скріншот: Telegram
Швидке перезавантаження для iPhone, скріншот: Telegram

Перезавантаження для iPhone 8/8 Plus, iPhone X та всіх наступних моделей смартфонів Apple. Також iPhone SE 2-го та 3-го поколінь не виняток:

▶ Натисніть та відпустіть кнопку гучності.

▶ Натисніть та відпустіть кнопку зменшення гучності.

▶ Натисніть і утримуйте бічну кнопку iPhone, щоб вимкнути та повторно увімкнути гаджет. Відпускати її можна після появи логотипу Apple.

Швидке перезавантаження для iPhone, скріншот: Telegram
Швидке перезавантаження для iPhone, скріншот: Telegram

Як зробити Hard Reset на iPhone 6s/6s Plus та більш старих смартфонах

На яких пристроях працює: на всіх моделях iPhone починаючи з найпершої та закінчуючи iPhone 6s/6s Plus. Крім цього спосіб працює на всіх iPod Touch та iPad з кнопкою Додому.

На всіх попередніх моделях iPhone процедура здійснюється за допомогою кнопки Додому.

▶ Затисніть та утримуйте кнопку Додому та бічну клавішу вимкнення.

▶ Дочекайтеся появи логотипу Apple та відпустіть кнопки.

Нагадаємо, лише дві хвилини: як зберегти старий мобільний телефон, який залишився для підстрахування.

Раніше повідомлялося, шукай свій чорний прапор! В Україні створили симулятор піратського життя Corsairs Legacy, на пригоди вже чекають.

Також, реліз стратегії "Total War: Pharaoh": нудятина та баги.