Silent Hill - одна з найпопулярніших серій ігор, створених компанією Konami, у жанрі Survival Psychological horror.

На даний момент вийшло вже більше 10 елементів. Анонсовано ремейк другого "Сайлент Хілла", який має вийти у 2024 році. А зараз уже вийшов "фільм" на платформі Twitch під назвою "Silent Hill: Ascension", який був цікавий своєю інтерактивністю. Однак, як виявилося, задум не вдалося ідеально втілити на екрані. Геймери на платформі Reddit діляться своїми негативними відгуками.

Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube
Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube

Гравцям не сподобалася ані анімація, ані інтерфейс, який виявився вкрай незручним для прийняття ключових рішень, ані відсутність модерації в чаті. Однак одним із найжахливіших рішень у всій цій ситуації із "безкоштовним" інтерактивним фільмом стала спроба компанії Konami його монетизувати.

Було введено марні мікротранзакції вартістю до 20 доларів, за які можна купити, наприклад, сезонний абонемент.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube
Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube

А ще "геймплей" - тут ви не знайдете чесне голосування, кожен вибір вимагає "окуляри впливу", а їх можна заробити за допомогою покупок предметів кастомізації, розв'язання загадок та QTE.

"Це просто погано. Ось реально, дуже погано. І ми повинні стежити за цим щоночі протягом шести місяців? Та хр*н там квакав. Даю тиждень до того, як це матиме максимум тисячу глядачів", - заявляє один із користувачів.

Нагадаємо, графіка - вражає: в Ubisoft поділилася системними вимогами до "Avatar: Frontiers of Pandora"

Як повідомляв "Знай.ua", немає джойстика - не граєш: Microsoft поставила ультиматум геймерам з Xbox, як зміняться правила

Знай.ua писав, бездротова або провідна: яку зарядку краще вибрати для свого смартфона