Власники новенької моделі iPhone 15 Pro продовжують скаржитись на проблеми із смартофоном. Так у одного з користувачів "яблучка" у прямому сенсі вигорів шматок дисплею.

Про це на форумі Reddit розповів користувач Trulywenttospace.

iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro

Власник iPhone 15 Pro розповів про те, що 3 листопада ( через 2 місяці після виходу нової лінійки смартфонів Apple) він прокинувся рано вранці від різкого запаху паленого пластику.

Він досить швидко зрозумів, що неприємний запах іде від його новенького смартфона iPhone.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

IPhone15. Фото Youtube
IPhone15. Фото Youtube

Користувач пише про те, що телефон грівся та плавився протягом усієї ночі.

Trulywenttospace додав про те, що смартфон увесь час лежав біля нього на ліжку та не був підключений до зарядного присторою.

Американець звернувся із проблемою до сервісного центру.

IPhone15. Фото Youtube
IPhone 15. Фото Youtube

"Пішов в Apple Store о 10:00 ранку, щойно магазин відкрився. Працівники замінили смартфон на місці і сказали, що ніколи раніше з таким не стикалися", – повідомив власник "підгорілого" телефону.

Також він додав фото свого телефону, на якому видно як екран iPhone сильно обвуглився з правого верхнього боку.

Розплавлений IPhone 15 Pro. Фото Reddit
Розплавлений IPhone 15 Pro. Фото Reddit

Нагадаємо, портал Знай інформував, заберіть роутер подалі від них: які предмети у будинку "ріжуть" сигнал Wi-Fi

Раніше на порталі Знай повідомлялося, власники новеньких iPhone 15 продовжують скаржитися на нову лінійку: не всі смартфони заряджаються від пауербанків

Також наш портал інформував, чи не поспішайте купувати кредити: користувачі новеньких iPhone 15 скаржаться на сильне перегрівання титанового корпусу.