Українці масово почали відмовлятися від російської мови та контенту зі "країни 404" після початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року.

Хоча це варто було б зробити ще у 2014 році після окупації Криму, Донецька та Луганська. Нині це масовий настрій. Не всі хочуть якось асоціювати себе з тими, хто вбив тисячі українців, знищив інфраструктуру та продовжує злочинну діяльність досі.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

У "магазині" Google Chrome з'явився інструмент, який дозволить вам дерусифікувати Youtube, чого не вистачало всі ці дні. Бо алгоритми платформи все одно періодично пропонують ролики країни-агресора, займаючи більш цікаві відео.

"Поставте своїм батькам, друзям, родичам, колегам) Ліквідує будь-який російськомовний вміст у Youtube. Блокує такі канали автоматично. А в коментарях робить російськомовні коментарі сірими", - заявляє один із користувачів у X (Twitter).

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Однак він зазначає, що подібне рішення допомагає лише користувачам ПК, ноутбуків і не поширюється на телефони чи телевізори. Хоча якщо обліковий запис Google підключено на декількох пристроях, цей процес буде відбуватися автоматично.

Нагадаємо, провід тут не відіграє ролі: як правильно заряджати смартфон, щоб не глючив

Як повідомляв "Знай.ua", Blizzard, які допомагали Україні, створили комп'ютер із справжньою людською кров'ю заради Diablo IV.

Знай.ua писав, бездротова або провідна: яку зарядку краще вибрати для свого смартфона