Spider-Man 2 - продовження дивовижної серії ігор про "дружелюбного сусіда" Пітера Паркера та Майлза Моралеса.

Супергероям у цій частині доводиться зіткнутися з "Пісочною людиною", "Крейвеном-мисливцем", "Ящером" та "Веномом". Гравці залишилися задоволеними. Все виглядає чудово, зокрема це стосується графіки і, хоч і короткого, але сюжету. Українці окремо зраділи існуванню "Брайтон-Біч" ("Маленької Одеси") з вивісками державною мовою.

Marvel's Spider-Man 2, скріншот: Reddit
Marvel's Spider-Man 2, скріншот: Reddit

Не оминули цю гру баги. Хоча їх і не так багато, щоб це зіпсувало враження під час проходження. Деякі помилки навіть змушують сміятися і проводити асоціації. На цей раз у новинці від Insomniac Games помітили можливість Пітера Паркера перетворитися на одного з персонажів культового аніме "Наруто".

Один із користувачів соціальної мережі X (Twitter) поділився відео, на якому він, керуючи "Людиною-Павуком", їде велосипедом, проїжджає пішохідним переходом і, намагаючись потрапити в метро, ​​ударяється і відлітає на кілька метрів тому.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Spider-Man 2", скріншот: X (Twitter)
"Spider-Man 2", скріншот: X (Twitter)

З цього моменту персонаж візуально вже не той, що раніше. Його руки опиняються — саме такий спосіб використовують персонажі "Наруто" для швидкого переміщення.

Нагадаємо, Київ, Одеса та навіть Львів: у Marvel's Spider-Man 2 знайшли безліч українських "сюрпризів"

Як повідомляв "Знай.uа", у Sega хочуть, щоб Сонік став популярнішим за Маріо: "Ми здатні"

Знай.ua писав, геймери рознесли в пух і прах інтерактивний ігро-фільм Silent Hill: Ascension - безкоштовно, але просять гроші