Для геймерів, а особливо для шанувальників "Сталкера" є чудові новини. Вже в першому кварталі 2024 року має відбутися реліз STALKER 2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World. Численні фанати гри мають безліч питань, відповіді на які хочеться почути ще до виходу гри.

Під час Paris Game Weekend французький блогер взяв інтерв'ю у PR-менеджера GSC Game World Захара Бочарова та ком'юніті-менеджера Євгена Базарова. Вони розкрили ряд деталей про майбутню гру.

Про це стало відомо завдяки ролику в мережі YouTube на каналі Anomalous Dugout.

Кадр із гри "STALKER 2". Фото: скрін youtube
Кадр із гри "STALKER 2". Фото: скрін youtube

Що буде у новій грі

Розробники розповіли, що GSC планувала демо лише для головної виставки – Gamescom. Проте після позитивних відгуків там вирішили показати її і на інших виставках. Одночасно творці збирають відгуки від гравців, щоб краще відполірувати деякі аспекти гри.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

GSC Game World зустрілася важко, щоб трансформувати стару карту Зони в новий безшовний відкритий світ. З погляду дизайну рівнів розробники намагалися оновити старі локації та змішати їх із новими та наповнити елементами із реальної зони відчуження.

Звукова обстановка STALKER 2 підлаштовуватиметься під ігрову ситуацію та місцевість, а не буде простим ембієнтом на локації. GSC планують викласти більше саундтреків по грі ближче до та після релізу.

У Зоні буде більше аномалій, відповідно і більше артефактів. Нові ефекти та цікаві поєднання різних артефактів можуть допомогти гравцеві з проходженням. Про деяких механіків взаємодії з артефактами розробники розкажуть ближче до релізу.

Великий акцент у грі STALKER 2 буде на історії та нелінійних елементах, тож гравець не зможе побачити все за одне проходження.

Нагадаємо, у мережі показали, як можуть оснастити PlayStation 5 Pro: неймовірна потужність у 4К.

Раніше повідомлялося, у Sega хочуть, щоб Сонік став популярнішим за Маріо: "Ми здатні".

Також, графіка – вражає: в Ubisoft поділилася системними вимогами до "Avatar: Frontiers of Pandora".