Всесвітньо відома американська студія Rockstar Games, яка займається розробкою нової частини франшизи GTA, неймовірно здивувала фанатів своєю блискавичною швидкістю. Виявляється, що вже до середини листопада гра може отримати офіційну презентацію.

Однак трейлер вже шостої частини гри може вийти у пам'ятний день - у 25-ті роковини компанії, у грудні цього року.

Про це стало відомо завдяки інформації видання Bloomberg.

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

Ця гра є однією з найочікуваніших для поточного покоління консолей, особливо з огляду на те, що п'ята основна частина серії, як повідомляє Bloomberg, залишається другою за популярністю відеогрою всіх часів і була випущена в 2013 році.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Незважаючи на те, що Rockstar ще не представила офіційно гру, деякі фанати, можливо, вже бачили перші кадри ігрового процесу через витік, який стався у 2022 році. Вона включала 90 секунд ігрового процесу за тестовою версією GTA VI і показувала одного з двох головних героїв - жіночого персонажа на ім'я Люсія, яка грабувала магазин.

Скріншот із відео дуже ранньої версії GTA 6
Скріншот із відео дуже ранньої версії GTA 6

Інші джерела мали на увазі, що гра включить систему винагород у криптовалюті та більш розвинений штучний інтелект. Наприклад, тварини в грі будуть розумнішими, ніж будь-коли, а взаємодія з природою буде набагато глибшою.

В одному з відеороликів було показано, як інший ігровий персонаж подорожує на метро у Vice City, що вказує на те, що сюжет гри розгортається у вигаданій версії Майамі, створеної Rockstar. Пізніше розробники підтвердили правдивість витоку та запевнили, що робота над грою триває за планом.

На офіційному сайті Rockstar з'явилося повідомлення від співзасновника студії Сема Хаузера. Він подякував гравцям, які підтримують компанію вже майже 25 років, та анонсував подарунок для фанатів до роковин: на початку грудня вийде перший трейлер довгоочікуваної Grand Theft Auto VI.

Ймовірно, це натяк на анонс гри під час церемонії нагородження The Game Awards 2023, яка пройде 7 грудня - але є ймовірність, що Rockstar покаже перший трейлер окремо.

Дата релізу GTA VI поки що невідома - зараз ніхто навіть не знає, на яких платформах буде доступна гра.

Нагадаємо, The Last of Us отримає другий сезон: НBO назвали дату.

Раніше повідомлялося, у Sega хочуть, щоб Сонік став популярнішим за Маріо: "Ми здатні".

Також, Sony готує "загадкове" доповнення до "God of War Ragnarok": фанати чекають на сюрприз під ялинку.