У разі відключення світла досить просто продовжити роботу ноутбука від акумулятора. Поради стануть рятівними для тих, хто працює або навчається дистанційно. Про це пише портал novosti24.

Багато хто використовує ноутбуки для роботи чи навчання. В умовах можливих блекаутів дуже корисно знати як продовжити час роботи пристрою від батареї.

Ноутбук, скрiншот: YouTube
Ноутбук, скрiншот: YouTube

Порада №1

Ноутбуки з операційною системою Windows мають режим заощадження, який варто включити першочергово. Це дозволить відключити енерговитратні програми та функції та продовжити роботу комп'ютера.

Порада №2

Рекомендується вимкнути Bluetooth та підключення до Інтернету, якщо користувач не потребує цього. Ці функції витрачають чимало заряду. Також слід відрегулювати екран – чим яскравіше, тим швидше буде розряджатися акумулятор.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Порада №3

Сучасні ноутбуки мають вбудовану та інтегровану відеокарту. Під час роботи від акумулятора перейдіть на більш економічну вбудовану відеокарту.

Крім того, варто вимкнути всі функції та закрити програми, які не потрібні. Вони можуть працювати у фоновому режимі та активно "з'їдати" заряд.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, цим грішить майже кожен: що не можна робити, щоб не "вбити" ноутбук.