Для всіх шанувальників всесвітньо відомої і досі дуже популярної серії комп'ютерного симулятора реального життя The Sims з'явилися чудові новини. Розробники гри вирішили вкласти гроші у свій магазин.

Такий крок розробників дозволить геймерам всіх поколінь купити собі речі, пов'язані з грою. Такі атрибути, які пов'язані з якимось одним брендом, які продають для фанатів, називають - мерч.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційній сторінці гри The Sims у мережі X (Twitter).

Публікація The Sims, скріншот: X
Публікація The Sims, скріншот: X

The Sims існує з 2000 року, і франшиза включає одні з кращих симуляторів життя у світі ігор. Враховуючи успіх ігор за останні два десятиліття, не дивно, що вони зібрали велику кількість шанувальників.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Публікація The Sims, скріншот: X
Публікація The Sims, скріншот: X

Команда Sims працює над своїм продовженням серії – The Sims 5. Однак паралельно вони все ще випускають вміст для The Sims 4, наприклад, пакет розширення For Rent, який вийде на початку грудня і стане 15 пакетом розширення, доступним для гри.

Публікація The Sims, скріншот: X
Публікація The Sims, скріншот: X

Окрім того, розробник паралельно працює над ще одним проектом. Так з 21 листопада розпочне свою роботу офіційний магазин гри The Sims Shop.

Публікація The Sims, скріншот: X
Публікація The Sims, скріншот: X

Незважаючи на те, що жоден із майбутніх товарів ще офіційно не оголошували, твіт про час випуску містить чотири зображення з чималою кількістю предметів на тему Sims.

Якщо всі предмети на зображенні будуть доступні в магазині сувенірів, шанувальники можуть очікувати, що в The Sims Shop будуть листівки, пляшки з водою, плюшеві кролики, садові гноми, каблучки, телефонні чохли, навушники, футболки та багато іншого.

Нагадаємо, пограбування квартир, спорт та героїня "Барбі": у мережу злили безліч новинок, які будуть у GTA 6.

Раніше повідомлялося, що в мережі показали шалені ціни на GTA 6: не кожен українець собі дозволить.

Також, "Чекаємо на новий розділ": любителів GTA заінтригували виходом нової частини, вже в 2024 році.