Для всіх наших читачів, які люблять проводити час за комп'ютерними іграми чи іграми на консолях, є дуже цікаві новини. Так, українська студія Podoba Interactive зробила анонс дослідницької гри під назвою Back to Hearth.

Про це стало відомо завдяки сторінці проєкту, яка вже активна у сервісі Steam.

Back to Hearth, фото: Steam
Back to Hearth, фото: Steam

Розробники описують Back to Hearth як затишну сюжетно-орієнтовану дослідницьку гру, в якій потрібно ремонтувати будинки покинутого лісового поселення, щоб повернути колишніх мешканців додому після того, як їхні будинки спустошили "Ліхо".

Back to Hearth, фото: Steam
Back to Hearth, фото: Steam

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Лихо спустошило всі будинки цього маленького лісового поселення. Лихо позбавило його сміху, розмов, позбавило життя. Головному герою треба розібратися з наслідками трагедії, полагодити всі пошкодження, упорядкувати кожен будинок. Створіть затишок у будинку, щоб повернути мешканців додому", – йдеться у описі проєкту.

Всі будинки відрізняються один від одного і потребують індивідуального підходу. Десь потрібно полагодити вікно, що не закривається, а в іншому випадку треба відремонтувати паркан, що покосився.

Ще десь може знадобитися очистити квітник від бур'янів. Після того, як будинок буде відремонтовано і приведено в порядок, потрібно розпалити вогнище. Після цього залишається лише трохи зачекати.

Back to Hearth, фото: Steam
Back to Hearth, фото: Steam

У грі Back to Hearth належить вивчати не тільки будинки та локації, а й історії людей, які тут проживали. Будинки пронизані спогадами, особистими речами, оберегами та іншими наративними елементами, що відкривають завісу над історіями.

Гра досить невибаглива. Для її запуску достатньо процесора Intel Core i3, 8 ГБ оперативної пам'яті та відеокарти рівня NVIDIA GeForce GTX 650. Також знадобиться 1 ГБ вільного простору на накопичувачі.

Нагадаємо, Larian анонсувала фізичне видання Baldur's Gate 3: коли і за скільки можна придбати.

Раніше повідомлялося, що немає відкритого світу і дивні особи: Hogwarts Legacy вийшла на Switch, але геймерам не сподобалося.

Також, Rockstar може перетворити GTA 6 на захоплюючий серіал: геймерам пообіцяли спеціальні доповнення.