Компанія Steam ухвалила рішення "кидати" жителів України до списку на блокування. Все тому, що люди хотіли купити через американський регіон лімітовану версію приставки Steam Deck.

Тепер українські геймери можуть втратити доступ до своїх облікових записів, які мають велику кількість ігор, а також справжні грошові накопичення.

Про це в мережі X написав відомий український геймер, блогер, оглядач ігор та актор озвучування "Rendaros UA".

Steam Deck, скріншот: YouTube
Steam Deck, скріншот: YouTube

"У бан потрапив і мій акаунт. Чекаю на відповіді техпідтримки. Одна справа блокувати продаж - інша забанена акаунт, якому 12 років і бібліотека з 700+ ігор", - пише блогер.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Публікація "Rendaros UA", скріншот: X
Публікація "Rendaros UA", скріншот: X

Така сама ситуація і з сусідньою Польщею.

"Інше цікаве - всі польські акаунти знайомого, який купував деки з Польщі для українців, забанили теж. Закуповував він звичайні деки зі старим екраном. Чекаємо, коли Valve почне посилати агентів до країн, де не мав би бути стим дек, щоб ліквідувати власників та забирати деки.

Який сором, це п*зда. Такого навіть Нінтендо собі не дозволяє, не маючи українського регіону для еШопу. Реклама на головній сторінці нової деки олід українською, але х*й тобі, тільки спробуй купити, п*зда тобі та твоїм досягненням за всі роки", - пише "Rendaros UA".

Нагадаємо, українські кіберспортсмени продовжують обійматися із росіянами на змаганнях.

Раніше повідомлялося, грай, не соромся: Steam зробив подарунок мільйонам геймерів, який чекали роками.

Також, ще 20 років пригод: Blizzard анонсувала три масштабні доповнення World of Warcraft.