Не зважаючи на те, що Apple буквально кілька місяців тому представила лінійку iPhone 15 у інфополі вже почали з'являтися чутки про iPhone 16. Якщо ви думаєте над оновленням свого Айфона, прочитайте про нові функції, та можливе захочете почекату оновлену версію.

Інсайдерську інформацію про майбутню модель пише MacRumors.

IPhone15. Фото Youtube
IPhone15. Фото Youtube

Великі дисплеї

iPhone 16 Pro матиме дисплей розміром 6,27 дюйма (округлено до 6,3), а iPhone 16 Pro Max – 6,85 дюйма (округлено до 6,9).

Розташування камер

Стандартні моделі iPhone 16 матимуть вертикальне розташування камер, схоже на те, що використовується в iPhone 12 та iPhone 12 mini.

Apple використовувала діагональне місце для iPhone 13 та iPhone 14, і не зовсім зрозуміло, чому Apple повернулася до нього, але одна з теорій полягає в тому, що це може дозволити пристроям записувати просторове відео для Apple Vision Pro.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

IPhone15. Фото Youtube
IPhone 15. Фото Youtube

Нова кнопка

У всіх моделях iPhone 16 з'явиться нова фізична клавіша. Її призначення поки що залишається загадкою.

48 МП надширококутний об'єктив

Моделі iPhone 16 Pro отримають оновлені 48 МП надширококутним об'єктивом камери для фотографій вищої роздільної здатності з більшою деталізацією під час зйомки в режимі 0,5Х.

iPhone 15, скріншот: YouTube
iPhone 15, скріншот: YouTube

Супер телеоб'єктив

iPhone 16 Pro Max може стати першою моделлю із супертелескопічною перископічною камерою для значно збільшеного оптичного зуму, що дозволить Apple зберегти диференціацію між двома пристроями Pro наступного року.

5Х оптичний зум

Обидві моделі 16 Pro матимуть 5-кратний оптичний зум, ексклюзивний для iPhone 15 Pro Max.

Нагадаємо, портал Знай інформував, заберіть роутер подалі від них: які предмети у будинку "ріжуть" сигнал Wi-Fi

Раніше на порталі Знай повідомлялося, власники новеньких iPhone 15 продовжують скаржитися на нову лінійку: не всі смартфони заряджаються від пауербанків

Також наш портал інформував, чи не поспішайте купувати кредити: користувачі новеньких iPhone 15 скаржаться на сильне перегрівання корпусу титану.