Youtube - неймовірно популярна на весь світ платформа, якою користуються мільярди людей.

Ви можете завантажувати власні відео, або дивитися ролики інших людей. Тематики абсолютно різні – історія, кінематограф, музика, наука, технології, ігри, гумор тощо. Хоча є низка обмежень, ігнорування яких може зашкодити вам.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

Зараз стало відомо про оновлення деяких правил для користувачів відеохостингу. Раніше якщо щось платформі не подобалося, з відео знімалася монетизація. Тепер частина завантажених роликів зможуть заробити автору гроші. Була пом'якшена політика щодо оголених жіночих грудей, але це стосується лише грудного вигодовування. Тепер мами можуть боятися показувати ареоли.

Про це стало відомо про зміст відео в оновлених рекомендаціях Youtube. Якщо раніше зображення жіночих грудей практично неможливо було побачити на платформі, так як це було "контентом для дорослих", то зараз все змінилося.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Це зміст може приносити дохід від реклами: жінка годує дитину грудьми з відкритими або видимими сосками; демонстрація рук або використання молоковідсмоктувача з видимими сосками та дитиною у сцені”, - заявляють у Youtube.

грудне годування
грудне годування, Летидор

Хоча варто зазначити, що раніше грудне вигодовування все одно не спричиняло відключення монетизації. Це відбувалося тільки в тому випадку, якщо кадр попадав сосок.

Нагадаємо, несе небезпеку та мотає електроенергію: чому не слід залишати зарядне в розетці

Як повідомляв "Знай.uа", "п*зда тобі, твоїм досягненням за всі роки": Steam почав блокувати акаунти українців

Знай.uа писав, майбутнє вже дихає нам у потилицю: колишні розробники Apple створили "брошку" яка замінить смартфон