Всесвітньо відома компанія Electronic Arts, яка розробила такі популярні відеоігри, як Battlefield 2042 та Jedi Survivor, експериментує зі штучним інтелектом.

Так, EA зареєстрували патент технології ІІ, який дозволить геймерам озвучувати своїм голосом персонажів. Розробники впевнені, що таким чином вони потішать велику кількість гравців.

Про це повідомляє ігровий портал Dexerto.

Electronic Arts, скріншот: YouTube
Electronic Arts, скріншот: YouTube

Штучний інтелект вже змінив уявлення про медіа завдяки здатності створювати текст, зображення та музику з мінімальними зусиллями.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Хоча використання подібних технологій в ігровій індустрії вважається моветоном, EA запатентувала ідею, яка може зацікавити геймерів. Заявка на патент від 17 жовтня описує програму на основі ІІ, яка дозволить гравцям використати власний голос у грі.

Схема, скріншот: Electronic Arts
Схема, скріншот: Electronic Arts

Правда, зараз ці плани показані лише через схематичні зображення, які допомагають зрозуміти приблизну концепцію.

Також інформація в описі патенту говорить про те, що гравцям надаватимуться приклади аудіо та сценарій, тобто вони виявляться в умовах близьких до того, якби студія найняла їх як актора озвучування.

Незрозуміло, коли персонажі в іграх EA зможуть спілкуватися вашим голосом, але така цікава ідея виглядає досить перспективною.

Нагадаємо,головний конкурент The Sims отримав продовження: перші кадри геймплею Life by You та дата релізу.

Раніше повідомлялося, Minecraft, Roblox, World of Tanks: російська пропаганда використовує популярні ігри для впливу.

Також, Netflix подразнив фанатів "Відьмака" новим трейлером: за кілька днів зможуть переглянути серії.