Це важливе оголошення торкнеться не тільки для фанатів серіалу "Гра в кальмара", але й широкої аудиторії геймерів. Netflix Games анонсували розробку відеоігри за серіалом "Гра в кальмара".

Цією новиною поділився у блозі Netflix віце-президент Netflix Games, Майк Верду.

Поки що дата виходу гри залишається в секреті, але Верду обіцяє, що користувачі зможуть змагатися з іншими гравцями у світах, натхнених культовим серіалом.

Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube
Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube

Цей анонс приходить на тлі продовження реаліті-шоу "Гра в кальмара", який отримав виклик на другий сезон. Netflix веде активну роботу з розширення світу цього захоплюючого франчайзу, надаючи фанатам не лише нові епізоди шоу, а й ігровий контент для шанувальників серіалу.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Анонсування гри за популярним серіалои надасть можливість фанатам поринути в унікальний світ "Ігри в кальмара" і пережити емоції, які раніше доступні тільки на екрані. Нова гра може стати цікавим та захоплюючим досвідом не тільки для відданих шанувальників, але й для тих, хто захоплений світом комп'ютерних ігор, дозволяючи їм насолодитися механіками гри у новому форматі та оточенні.

Відкриття про розробку відеоігри піднімає інтерес до того, які ігрові механіки та геймплей чекають на нас з вами.

Нагадаємо, "Таксі", "Шинобі" і навіть "Акс": Sega анонсувала "нову еру" для легендарних ігор

Раніше ми писали, кадр за кадром: геймер створив трейлер GTA 6 у стилі GTA V, навіть "Джокера" знайшли

Вам також буде цікаво дізнатися, росіяни обдурили весь світ, випустивши найжахливішу гру The Day Before з багами аж за 40 євро: "Сором і ганьба"