Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. У мережі показали новий трейлер інді-шутера "MOUSE".

Перше враження блогерів говорить про те, що ця гра поєднує швидкий ігровий процес серії DOOM з візуальним стилем рогалика Cuphead.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube каналі IGN.

Трейлер MOUSE, скріншот: YouTube
Трейлер MOUSE, скріншот: YouTube

У травні мережу підкорив тизер цікавого інді-проекту MOUSE від польської студії Fumi Games, відтоді активна робота над проектом не припинялася, а нещодавно з'явився новий трейлер, який дає геймерам докладніший погляд на ігровий процес майбутньої новинки.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Отже, нове відео від Fumi Games демонструє, як більшою мірою виглядатиме геймплей гри.

Трейлер MOUSE, скріншот: YouTube
Трейлер MOUSE, скріншот: YouTube

У ролику можна побачити нову зброю, таку як помпова рушниця, та ворогів, яких не було у першому тизері. Примітно, що, крім зброї, гравцеві будуть доступні інші види розправи над опонентами.

Fumi Games описують MOUSE як "суворий і нуарний FPS, що черпає натхнення з класичних мультфільмів 1930-х років".

Гравці примірять на себе роль приватного детектива, який має досліджувати "нуарне місто, що кишить бандами та персонажами з темною стороною".

Така гра на контрастах і цікавий геймплей мають на меті виділити MOUSE серед інших представників жанру та подарувати геймерам унікальний ігровий досвід.

Fumi Games планують реліз гри у 2025 році на ПК, з наступним виходом версій для консолей PlayStation, Xbox та Nintendo Switch.

Нагадаємо,Valve попросила геймерів перестати нюхати Steam Deck.

Раніше повідомлялося, "Таксі", "Шинобі" і навіть "Акс": Sega анонсувала "нову еру" для легендарних ігор.

Також, блогер показав, як може виглядати GTA 6 на Nintendo Switch: настільки правдиво, що неможливо утримати сміх.