Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава новина. Справа в тому, що шанувальники франшизи GTA, в "солодкому" очікуванні виходу шостої частини, мабуть, знайшли підказку про точну дату релізу.

Справа в тому, що джерело підказки вже свого часу правдиво вказало на дату виходу першого трейлера Grand Theft Auto 6.

GTA 6 безумовно є однією з найочікуваніших відеоігор в історії, тому геймерам хочеться якнайшвидше дізнатися хоча б дату її виходу.

Арт GTA VI, скріншот: Rockstar
Арт GTA VI, скріншот: Rockstar

Хоча в дебютному трейлері проекту вказали вікно релізу гри - 2025, фанатам серії цього мало, і вони хочуть знати точний день появи новинки. У цьому їм, схоже, допомогла футболка із GTA Online.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Предмет одягу із загадковим принтом з'явився в грі ще в червні і геймери швидко побачили в ньому зашифроване послання, що не тільки натякало на анонс GTA 6, але, як виявилося, що містить точну дату виходу трейлера.

Тепер шанувальники Rockstar повторно проаналізували принт на футболці та впевнені, що знайшли на ньому ще й дату релізу гри – 1 квітня 2025 року.

Дата релізу GTA 6, ймовірно, зашифрована у футболці, фото: Rockstar
Дата релізу GTA 6, ймовірно, зашифрована у футболці, фото: Rockstar

Зрозуміло, що ця теорія виглядає сумнівною, адже навряд чи розробники заховали б такі дві важливі дати в одному посланні.

А з іншого боку, можливо, вони хочуть, щоб саме так ми й подумали? Так чи інакше, реліз GTA 6 точно відбудеться в 2025 році, а коли ми дізнаємося ще не скоро.

Нагадаємо, Baldur's Gate 3, The Last of Us та замок "Гаррі Поттера": Google поділився найпопулярнішими іграми 2023 року.

Раніше повідомлялося, гра в кальмара виходить на новий рівень: Netflix представляє відеогру за популярним серіалом.

Також, Valve попросила геймерів перестати нюхати Steam Deck.