Днями фанати американського анімаційного шедевра "Рік та Морті" отримали відмінні новини: останній епізод сьомого сезону був випущений 17 грудня, і при цьому, за словами шоураннера Скотта Мардера, на нас чекають мінімум ще три сезони цього захоплюючого мультсеріалу.

Це радісне оголошення зробив Мардер, додавши, що восьмий сезон вже готовий, а робота над 9-м йде повним ходом, при цьому вже є ясні ідеї для десятого сезону. Про це повідомляє MSN.

Кадр мультсеріалу "Рік і Морті"
Кадр мультсеріалу "Рік і Морті"

"Рік та Морті" розпочали свій шлях на телеканалі Cartoon Network у грудні 2013 року і з того часу завоювали серця мільйонів глядачів. Серіал розповідає про пригоди членів сім'ї Смітів, особливо виділяючи подорожі Ріка та його онука Морті паралельними світами, завдяки портальній гарматі, винайденій самим Ріком.

Новий сезон, у який фанати також напрочуд залучені, надав неймовірну різноманітність епізодів та несподіваних поворотів сюжету.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Мардер запевнив, що якість контенту й надалі буде на високому рівні, що відповідає показаному в сьомому сезоні, що підштовхує фанатів до очікування ще більших і найдивовижніших пригод у світі Ріка та Морті.

"Я не вмію створювати інтригу і дражнити. Я можу сказати вам, що ми перебуваємо в середині написання дев'ятого сезону. Також я можу сказати вам, що ми вже маємо кілька ідей для десятого сезону, які вже начебто затверджені. Є повний план повної саги на десять сезонів", — сказав Скотт.

Один із справжніх привабливих моментів, який неодмінно змусить вас поринути у цей мультсеріал, – це епізод дев'ятого епізоду сьомого сезону, де автори Ріка та Морті "втілили український досвід", представивши Морті в ролі оператора FPV дронів.

Також ми інформували, новий трейлер мультяшного шутера MOUSE змусив геймерів ахнути: завдання для кращого детектива

Як повідомляв Знай.ua, Baldur's Gate 3, The Last of Us та замок "Гаррі Поттера": Google поділився найпопулярнішими іграми 2023 року

Раніше стало відомо, що Electronic Arts, які створили The Sims та Battlefield, дозволить геймерам озвучувати своїх персонажів