Всесвіт «Відьмака» продовжує зачаровувати та розважати публіку, викликаючи хвилі ажіотажу з моменту свого релізу. Серіал став об'єктом нескінченних дискусій, і фанати не перестають створювати теорії та припущення щодо його майбутнього.

І ось нарешті з'явилися оновлення з приводу довгоочікуваного четвертого сезону. За інформацією від порталу Redanian Intelligence, підготовка до 4-го сезону «Відьмака» активно нарощує оберти до 2024 року.

серіал "Відьмак", кадр з трейлера
серіал "Відьмак", кадр з трейлера

І хоча підготовка технічно вже триває кілька місяців, повноцінна робота розпочнеться з січня. Поки дати зйомок не затверджено, але джерела говорять про можливий старт у березні/квітні, передбачаючи активну підготовку тривалістю 8-10 тижнів.

Цей графік дуже нагадує підхід до третього сезону, де попередня підготовка розпочалася у січні 2022 року, а зйомки стартували 31 березня. За такого розкладу четвертий сезон має завершитися до кінця року.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Відьмак / фото: кадр із серіалу
Відьмак / фото: кадр із серіалу

Хоча Netflix поки не озвучив дату виходу, спираючись на аналогічний графік випуску третього сезону, вихід у літні місяці 2025 видається логічним.

Цікаво, що на відміну від третього сезону, який був окремим, Netflix планує зняти четвертий сезон, зробити коротку паузу, а потім розпочати роботу над п'ятим сезоном. Але подробиці про це ми дізнаємося вже найближчим часом.

Крім того, ми писали, вся увага на Геральта: Netflix анонсував новий серіал про "Відьмака"

Також раніше стало відомо про те, що Еlectronic Arts, які створили The Sims та Battlefield, дозволить геймерам озвучувати своїх персонажів

Знай.ua інформував, Netflix подразнив фанатів "Відьмака" новим трейлером: за кілька днів зможуть подивитися серії