Всесвітньо відома студія з Бельгії Larian Studios зробила великий подарунок для шанувальників гри Baldur's Gate 3. До приходу Різдвяних свят студія підготувала кілька коротких відео, в одному з таких актори, які зіграли ролі Фродо та Сема у "Володарі перснів" в улюблену гру мільйонів.

Мова про Елайджа Вуда і Шона Естіна. Актори створили своїх персонажів у редакторі (що цікаво, один з них вибрав напіврослика) і вирушили до пригод.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі "Larian Studios".

Елайджа Вуд і Шон Естін, скріншот: YouTube
Елайджа Вуд і Шон Естін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

По ходу гри Елайджа та Шон впізнавали та освоювали ігрові механіки DnD. У процесі проходження напіврослик Вуда зазнав Темної спокуси, за що в результаті поплатився. А персонаж Естіна зробив те, що свого часу не зробив Сем.

Елайджа Вуд та Шон Естін, скріншот: YouTube
Елайджа Вуд та Шон Естін, скріншот: YouTube

Елайджа Вуд та Шон Естін, скріншот: YouTube
Елайджа Вуд та Шон Естін, скріншот: YouTube

Також Larian Studios показала коротку новорічну короткометражку, де можна побачити ключових героїв Baldur's Gate 3. Вони вирушили до Санти, щоб запитати його про їхні подарунки.

Нагадаємо, що Baldur's Gate 3 вийшла на PS5 ще у вересні 2023 року, але до цього часу вона була доступна тільки в цифровому форматі через PlayStation Store. З того часу фанати вимагали фізичного релізу, і це сталося у листопаді.

Нагадаємо, Рік та Морті обіцяють знову увірватися в розум своїх фанатів: мультсеріал продовжать ще на 3 сезони.

Раніше повідомлялося, студія Rockstar випадково показала точну дату виходу GTA 6: увага на груди.

Також, Baldur's Gate 3, The Last of Us та замок "Гаррі Поттера": Google поділився найпопулярнішими іграми 2023 року.