Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є новини, які ніжно "приховують" хвилею ностальгії. Справа в тому, що під час чергового проходження "Скайріма" (The Elder Scrolls V: Skyrim) великий фанат гри звернув увагу на пару дивно розташованих скелетів, які, очевидно, зображують культову сцену з фільму Титанік.

З моменту релізу The Elder Scrolls V: Skyrim минуло 12 років, але популярність проекту не згасає, а віддані шанувальники не перестають знаходити в ньому цікаві деталі.

Про цю знахідку стало відомо завдяки повідомленню користувача Reddit під ніком NawwGG420, він і опублікував скріншот.

The Elder Scrolls V: Skyrim, скріншот: YouTube
The Elder Scrolls V: Skyrim, скріншот: YouTube

На зображенні можна побачити кістяк, що лежить на кам'яній плиті, тоді як інший кістяк начебто вилазить з-під землі, дотягуючись до неї.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відсилка на фільм "Титанік", скріншот: Reddit
Відсилка на фільм "Титанік", скріншот: Reddit

Шанувальникам творчості режисера Джеймса Кемерона одразу зрозуміло, що швидше за все це винахідлива "пасхалка" наприкінці легендарного Титаніка, де Роуз рятується від крижаної води, лежачи на дерев'яних дверях, а Джек трагічно тоне.

Цікаво, що для переважної більшості геймерів у коментарях наявність такого відсилання у грі стала великим сюрпризом, хоча деякі з них провели у проекті Bethesda кілька сотень годин.

Якщо ж вам цікаво самостійно подивитися на знахідку NawwGG420, цих скелетів можна знайти у Внутрішньому святилищі Забутої долини, яка є частиною доповнення Dawnguard, що вийшов 11 років тому.

Нагадаємо, а так можна було? Геймер випадково вбив Смерть у Baldur's Gate 3.

Раніше повідомлялося, крижана статуя з Тревора та гелікоптер для Майкла: геймерам показали "приховані" кінцівки GTA V.

Також, Фродо і Сем з "Володаря кілець" з'явилися в Baldur's Gate 3: на геймерів чекає подарунок.