Джордж Мартін, відомий своїми творами, що лежать в основі культового серіалу "Гра престолів", анонсував створення сценаріїв для трьох нових мультсеріалів у всесвіті своїх творів.

Про це він поділився у своєму блозі і при розкрив деталі розробки проектів у рамках "Пісні льоду та полум'я".

"Гра престолів", скріншот: Youtube
"Гра престолів", скріншот: Youtube

"Так вийшло, що у нас з HBO є власні анімаційні проекти, дія яких відбувається у світі «Пісня льоду та полум'я». Жодному з них ще не дали зелене світло, але я думаю, що ми наближаємося до того, щоб зробити наступний крок щодо пари з них", — написав Джордж.

Він підкреслив, що анімація надасть можливість більш повно і детально показати всесвіт творів, що включає різні місця та події, що стане важкодосяжним у форматі живої дії.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Кадр з "Гри Престолів"
Кадр з "Гри Престолів"

Чи транслюватимуться вони? Не можна дати однозначної відповіді, каже Джордж. У світі Голлівуду багато невизначено. Але якщо проекти таки побачать світ, чи то один, два чи всі три серіали, то можна сподіватися, що вони створять ці роботи на найвищому рівні.

Імена та сюжети двох із трьох анімаційних проектів поки що залишаються під секретом, хоча фанати вже чекають на них з нетерпінням.

Раніше ми писали про те, що заплатіть Відьмаку карбованою монетою і він скаже вам, коли вийде 4 сезон серіалу: українців порадували несподіваним оновленням

Як повідомляв Знай.ua, Рік та Морті обіцяють знову увірватися в розум своїх фанатів: мультсеріал продовжать ще на 3 сезони

Також портал Знай.ua писав, а так можна було? Геймер випадково вбив Смерть у Baldur's Gate 3