Для всіх наших шанованих читачів, які обожнюють відеоігри, а також пам'ятають ще практично піксельні ігри про Гаррі Поттера, є дуже цікаві новини. Як ми знаємо, головний ворог "хлопчика зі шрамом" - Воландеморт.

Цей лиходій розділив свою душу на кілька частин і сховав їх у горокраксах (мова про вигаданий персонаж, магли нічого не зрозуміють - вони не бачать цей текст). І так, щоб убити злого чаклуна, головному герою довелося знищити усі горокракси.

Знищення деяких із них було досить простим завданням, а щодо інших довелося неабияк постаратися. Популярний ігровий портал GameRant розмістив усі 7 хрестарів у рейтингу від "найпростішого" до найскладнішого.

Всі горокракси з історії про "Гаррі Поттера", скріншот: YouTube
Всі горокракси з історії про "Гаррі Поттера", скріншот: YouTube

Що ж думають геймери про горокраксів в канонічних комп'ютерних іграх

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Діадема Кандиди Когтевран, скріншот: YouTube
Діадема Кандиди Когтевран, скріншот: YouTube

7. Діадема Ровини Рейвенклов – у книгах її випадково знищив Кребб, кинувши у вогонь. Тому цей хрестах практично не завдав жодного клопоту.

6. Чаша (або кубок) Хельгі Гаффелпаф – знищена в Таємній кімнаті за допомогою ікла раніше вбитого Василіска. Чашу важко знайти, але досить легко вбити. Єдине, що виникає питання, це те, як Рон зімітував парселтанг, щоб відкрити вхід до Тайної кімнати.

Нагайна, скріншот: YouTube
Нагайна, скріншот: YouTube

5. Змія Нагайна – один із двох живих горокраксів. Це зробило його досить небезпечним. Під час битви за Гоґвортс її вбив Невілл за допомогою меча Гріфіндора.

4. Медальйон Салазара Слизаріна – дуже підступний горокракс, йому майже вдалося посварити Гаррі, Рона та Герміону. Втім, Рон знищив медальйон за допомогою меча Гриффіндора.

3. Кільце Ярволо Гонта – знищення цього горокраксу є одним із головних сюжетних поворотів у всій історії. Адже для того, щоб дістати і знищити обручку Дамблдор зазнав смертельного прокляття. Якби його не вбив Снейп, директор школи все одно помер би від прокляття. Тоді справжнім господарем бузинової палички, що могло б повністю змінити весь сюжет.

Игра о "Гарри Поттере", скриншот: YouTube
Игра о "Гарри Поттере", скриншот: YouTube

2. Щоденник Тома Реддла – недоступність цього характеру пов'язана з його захисником. Гігантський змій Василиск, нагадаємо, вміє вбивати одним своїм поглядом. Тільки за допомогою фенікса Фокса і меча Гріфіндора Гаррі Поттер, який засліпив Василіска, спочатку вбив змія, а згодом його зубом знищив щоденник.

"Гаррі Поттер" з Деніелом Редкліффом
"Гаррі Поттер" з Деніелом Редкліффом

1. Гаррі Поттер – коли Лорд Волдеморт намагався вбити немовля Гаррі, він ненароком поділився з ним частиною своєї душі. Це пояснює їхній зв'язок протягом усієї історії. Щоб остаточно знищити злого чаклуна, Гаррі мав загинути. Це сталося під час битви за Гоґвортс – сам того не усвідомлюючи, Волдеморт убив не Гаррі, а частину своєї душі в ньому.

Таким було складно знищення всіх горокраксів в історії про Гаррі Поттера.

Нагадаємо, швидкісний режим на смартфоні: як за кілька натискань запустити "турбо".

Раніше повідомлялося, "Ти не можеш мене врятувати, Джек": у Skyrim геймер наткнувся на ту саму сцену з "Титаніка".

Також, якщо немає зв'язку: кілька порад, які вас можуть врятувати.