Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже розкішні новини. Тепер люди, які пам'ятають, що таке картридж для гри на приставці, зможуть поринути у почуття солодкої ностальгії. Однак, доведеться за це заплатити.

Справа в тому, що компанія Hyperkin розробила портативну консоль під назвою Mega 95. Від численних конкурентів вона відрізняється тим, що це, по суті, Sega Genesis (Mega Drive) у компактному форм-факторі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі компанії Hyperkin. Цікаво, що у мережі вже з'явилися знімки нової консолі.

Mega 95, фото: Hyperkin
Mega 95, фото: Hyperkin

Пристрій оснастили слотом для оригінальних картриджів Sega Genesis. Mega 95 також має 5-дюймовий екран. Є можливість перемикання співвідношення сторін: 4:3 та 16:9.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Вбудованої батареї має вистачати на 10 годин автономної роботи. Консоль можна підключити до док-станції, щоб вивести картинку на телевізор та грати із зовнішніх контролерів.

Картриджі Sega, скріншот: YouTube
Картриджі Sega, скріншот: YouTube

За скільки ретро-консоль продаватимуть, невідомо. Коли вона вийде, також незрозуміло. В асортименті компанії є портативка SupaBoy для запуску ігор із оригінальних картриджів Super NES. Вона продається за 119,99 дол. Ймовірно, і Mega 95 буде коштувати близько того.

Нагадаємо, соковита та яскрава картинка: Samsung представили перший у світі телевізор із прозорим дисплеєм.

Раніше повідомлялося, 18 хвилин насолоди: геймерам показали механіку "Dragon's Dogma 2" для різних професій.

Також, фанат GTA відтворив трейлер шостої частини в стилі LEGO: дітям не показувати.