Всесвітньо відома студія під назвою Bethesda попередила всіх фанатів серії ігор Fallout, щоби не розраховували на вихід п'ятої частини у 2024 році. Однак новий рік все ж таки не буде нудним, є кілька запланованих "сюрпризів" для шанувальників франшизи.

Fallout – одна з найулюбленіших франшиз в ігровій індустрії. Шанувальники серії досі сперечаються, яка з ігор найкраща – Fallout 3, Fallout: New Vegas чи Fallout4.

Цього разу ми розповімо нашим читачам, чим дивуватиме Fallout у 2024 році.

Fallout.Фото: скрін відео
Fallout.Фото: скрін відео

Оновлення Fallout 4 для PS5 та Xbox Series X

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Спочатку воно мало вийти в 2023 році, але в грудні Bethesda підтвердила перенесення оновлення на 2024 рік. Очікується, що гра отримає графічне оновлення з покращеною частотою кадрів, підтримкою 4K та подібні новини.

Повна версія Fallout: London

Фанатський проект спільноти модерів має вийти вже 23 квітня 2024 року. Це оновлений мод Fallout 4, який переносить гравців до Лондона, пропонуючи 15 районів для дослідження, близько 200 різних квестів, 7 абсолютно нових компаньйонів та багато іншого.

Fallout 76
Fallout 76

Ряд оновлень/розширень Fallout 76

Серед підтверджених планів розробників є вихід розширення Fallout 76: Atlantic City Part 2 влітку 2024 року, а також оновлення картки Shenandoah Expansion протягом року.

Перші кадри з серіалу Fallout.Фото: Amazon Prime Video
Перші кадри з серіалу Fallout.Фото: Amazon Prime Video

Серіал Fallout

Дебют на екранах заплановано вже 12 квітня 2024 року. Історія розповідає про щонайменше трьох героїв: жінці на ім'я Люсі, мешканці сховища, що прямує на пустку; гуля Купера Говарда, котрий є мисливцем за головами; Максимуса – лицаря Братства Сталі.

Поки що без Fallout 5

Очевидно, що протягом 2024 року не варто очікувати навіть на якісь новини про майбутню гру. Як відомо, Bethesda серйозно візьметься за гру лише після виходу The Elder Scrolls 6. Отже, продовження франшизи, ймовірно, доведеться чекати аж до наступного десятиліття.

Нагадаємо,зіткнення з ненажерливими мутантами і планета на якій панує пекло: з'явилися перші кадри серіалу Fallout.

Раніше повідомлялося, немає відкритого світу та дивні особи: Hogwarts Legacy вийшла на Switch, але геймерам не сподобалося.

Також, Amazon назвали дату прем'єри серіалу Fallout: у сакральну для шанувальників гри дату.