Працювати більш ефективно, оптимізувати роботу та мати захист у браузері допомагають розширення, які пропонують розробники.

Для того, щоб оптимізувати процеси ще краще, тому пропонуємо розширення для браузерів, які допоможуть працювати та користуватися інтернетом більш ефективно.

Робота за комп'ютером. Фото: Youtube
Робота за комп'ютером. Фото: Youtube

OneTab

Корисні розширення
Корисні розширення

Це розширення допоможе зберегти відкриті вкладки, коли ви зайняті роботою. Вкладки закриваються та генерується перелік сайтів, яким за потреби можна поділитися з друзями. Заощадить до 95% пам'яті та допоможе навести лад у вкладках.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Мережа довіри

Розширення Web of Trust є одним із найкращих способів уберегтися від шкідливих вірусів або крадіжки особистих даних.

Інструмент дозволяє побачити в реальному часі, які сайти є небезпечними (вони позначаються червоним). Уникайте їх, і це позбавить вас багатьох проблем.

Налаштувати

Деякі люди не можуть обійтися без купи відкритих вкладок. Це навантажує систему і може спричинити неприємні наслідки. Крім того, ви не завжди бачите назву сторінки, тому іноді доводиться довго шукати потрібне серед логотипів.

Корисні розширення
Корисні розширення

Це розширення оптимізує роботу з вкладками, відображаючи їх на вертикальній панелі. Дуже просто та зручно.

Mailtrack

Якщо ви надсилаєте багато важливих електронних листів і переживаєте, чи не загубилися вони в спамі, спробуйте Mailtrack. Він показує, чи прочитав одержувач повідомлення, надіслане через службу Gmail або Inbox, що може заощадити купу нервів.

Корисні розширення
Корисні розширення

Нагадаємо, що українці поділилися лайфхаками щодо позбавлення російської пропаганди в мережі: наполегливо знати кожному.

Раніше ми повідомляли, що відключаємо настирливих: три легкі способи позбавитися реклами в додатках