У разі аварійних відключень світла українці часто залишаються без зв'язку, коли телефон виявляється не зарядженим.

У таких випадках допоможуть такі поради. Українцям розповіли, що є кілька справді робочих способів зарядити смартфон навіть за повного блекауту. Зробити це простіше, ніж багато хто припускає.

людина з телефоном
людина з телефоном

У той же час українців застерігають не залишати смартфони підключеними до мережі на ніч. Адже останнім часом багато українців почали встановлювати свої пристрої на цілодобову зарядку.

Як зарядити телефон без світла

1. Вам знадобляться кабель USB та ноутбук. В цьому випадку батареї ноутбука для заряджання телефону цілком вистачить. Важлива наявність необхідних роз'ємів і рівень заряду пристрою збільшувався без екстремальних стрибків. Хоча швидко це зробити не вийде, але коли дуже потрібний мобільний зв'язок, цей спосіб вас виручить.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мобільний зв'язок, фото freeradio
Мобільний зв'язок, фото freeradio

2. Ним можуть користуватися власники авто. Використовуйте адаптер USB-кабелю, який підійде до пристрою. Завдяки цьому способу вдасться досить швидко зарядити смартфон.

3. На ринку давно існують просунуті зарядні пристрої, здатні заряджатися від сонячної енергії. І саме вони виручать вас за неможливості підключитися до мережі через розетку або відсутність світла.

4. Цей варіант допоможе зарядити гаджет кілька разів, а то й більше. Залежно від ємності павербанк здатний забезпечити кілька циклів заряджання смартфона чи ноутбука. Однак у цьому випадку його завжди потрібно мати заряджений.

Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел
Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що в мережу "злили" креслення: як виглядатиме новий iPhone 16.

Раніше ми повідомляли, що тепер пам'ять на смартфоні вистачить: як вибрати хороший накопичувач.