Геймери приготуйтеся до нової хвилі епічних подарунків від Epic Games Store! З початком лютого стало відомо, що на популярній ігровій платформі доступні для безкоштовного здобуття дві цікаві ігри — Doki Doki Literature Club Plus та Lost Castle.

Акція триватиме до 15 лютого, 18:00 за київським часом, тож не пропустіть свій шанс весело провести вихідні без жодної плати.

Гра Lost Castle / фото: скріншот Youtube
Гра Lost Castle / фото: скріншот Youtube

Doki Doki Literature Club Plus, випущена в 2021 році, є розширеною версією оригінальної гри 2017 року.

Свою історію вона починає як простий і нешкідливий симулятор побачень, але не поспішайте сумніватися, тому що гра приховує в собі темний психологічний хорор з несподіваними поворотами сюжету на кожному кроці.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн
Показати ще

96% позитивних відгуків на Steam, при 21259 оцінках, говорять самі за себе, підкреслюючи незвичайність цього візуального роману.

Lost Castle, у свою чергу, пропонує захоплюючий рогалик, де гравці поринають у темний фентезійний світ. Дослідження випадково генерованих підземель, битви з хвилями ворогів і збирання спорядження - все це обіцяє відмінний і динамічний геймплей.

Поспішайте забрати свої безкоштовні подарунки і готуйтеся до наступного, тому що незабаром у Epic Games Store ви зможете отримати ще й Dakar Desert Rally.

Раніше ми писали про те, що це і є справжня свобода: Valve несподівано зробили приємно гравцям Counter-Strike 2

Крім того, Знай.ua повідомляв, ельфам тут не раді? Steam зробив несподіваний подарунок фанатам гномів

Також наш портал інформував, з тріляти у грі – не служити в армії: суд посадив геймера за грати через PUBG