Ще у 2019 році світова спільнота геймерів насолодилася грою під назвою Death Stranding. Дана відеогра шедевр від студії Kojima Productions. І хоч вона отримала свою частку критики, все ж таки її особливий стиль і символізм зробили свою справу, і проект завоював розташування багатьох любителів "бродилок".

Саме завдяки своїй популярності і навіть у 2024 році розробники, що було цілком очікувано, анонсували другу частину.

Ми за даними порталу Kotaku, постаралися зібрати все, що відомо про майбутню частину гри.

Друга частина гри отримала назву Death Stranding 2: On The Beach (На пляжі). Вперше її презентували під час січневої презентації Sony State of Play.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Сіквел для PlayStation 5 вийде 2025 року, але точніша дата невідома. Про інші платформи поки що нічого не говорять, але тут можна згадати досвід оригіналу: версія для Windows вийшла за 9 місяців.

У новому 10-хвилинному відео, випущеному розробниками, можна дізнатися чимало цікавих деталей про майбутній проект. Як зазначають оглядачі, багато здається незрозумілим поза контекстом, але це й не дивно, адже за розробкою стоїть Хідео Кодзіма, відомий своєю загадковістю.

Death Stranding 2, скріншот: YouTube
Death Stranding 2, скріншот: YouTube

Акторський склад

Kojima Productions любить залучати до своїх проектів відомих акторів і Death Stranding 2 продовжить цю традицію. Норман Рідус, Леа Сейду та Трой Бейкер, які повернулися до акторського складу, знову зіграють ролі Сема, Фрегіл та Хіггса. Вони вже з'являлися у перших трейлерах сіквела.

Ель Фаннінг, японська актриса Сіорі Куцуна, режисер "Божевільного Макса" Джордж Міллер і режисер Фатіх Акін приєдналися до акторського складу як нові персонажі. Ким будуть їхні персонажі поки що не говорять. Режисер Хідео Кодзіма підтвердив, що Мадс Міккельсен не повернеться до ролі Кліффорда Ангера.

Death Stranding 2, скріншот: YouTube
Death Stranding 2, скріншот: YouTube

Сюжет

Про сценарій відомо небагато. Загалом це знову історія про Сема. Цього разу він потрапить до Мексики, де люди "всі розкидані, відрізані один від одного". Фрегіл працює на громадську організацію під назвою Drawbridge, яка прагне об'єднати світ так само, як логістична компанія Bridges в оригінальній Death Stranding. Під час подорожі Сем зустріне нових союзників, таких як жива лялька (Фатіх Акін), та возз'єднається зі старими ворогами, такими як Хіггс.

Повернення знайомих механік

Перші кадри On the Beach виглядають так, ніби в новій частині збережено багато тих же елементів геймплей, що і в оригіналі. Більшу частину подорожі Сем проводить, доставляючи пакети через небезпечну територію, незалежно від того, чи ця небезпека походить від рельєфу місцевості, стихій, монстрів потойбічних чи роботів-вбивць. Також присутні елементи стелсу та стрілянини, але вони не затримуються надовго.

Також є кілька кадрів, де Сем керує транспортними засобами, тому, ймовірно, деякі доставки не відбуватимуться лише пішки. Майже напевно можна очікувати повернення асинхронних розрахованих на багато користувачів елементів оригінальної гри, завдяки яким гравці можуть допомагати один одному, будуючи корисні споруди, залишаючи сходи в зручних місцях і іншим чином допомагаючи зробити перетин складного ландшафту трохи простіше.

Нагадаємо, найпопулярніший хорор отримає ремайстер: геймерам приготували історії до "теплоти" у штанах.

Раніше повідомлялося, фанатам "Death Stranding" показали 9 хвилин геймплею другої частини: реліз вже у 2025 році.

Також, забудь думати про ноутбук: ASUS зібралася випустити друге покоління ROG Ally у 2024 році.