У кіберспорті справжня сенсація - найкращий гравець в історії CS:GO Олександр "s1mple" Костильов, після перерви, повертається на поля битв, а точніше на карти Counter-Strike 2. Тепер Олександр гратиме вже не за колектив Natus Vincere.

У жовтні 2023 року стало відомо, що зірка NAVI та змагального Counter-Strike загалом – Олександр Костильов вирішив взяти перерву у професійній кар'єрі. З того часу форма колективу явно пішла на спад, проте це вже зовсім інша історія.

І ось у понеділок, 19 лютого 2024 року, стало відомо, що легендарний s1mple повернеться на кіберспортивну сцену, але вже у складі "народжених перемагати".

Публікація Falcons, скріншот: X
Публікація Falcons, скріншот: X

Новина про те, що Костильов приєднається до арабської команди Falcons на правах місячної оренди приголомшила ігрову спільноту.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Хоча на папері це лише коротка оренда, яка може допомогти Олександру набрати форму, серед українських шанувальників кіберспорту виникли неабиякі побоювання, що таким чином s1mple промацує ґрунт для майбутнього повноцінного трансферу.

Олії в багаття цих роздумів підкинув коментар CEO Natus Vincere.

"Це оренда на місяць. Щодо опцій пролонгації оренди або можливого викупу гравця - поки що ми не розголошуємо деталі", - заявив Олексій "ХАОС" Кучеров.

За той місяць, що s1mple працюватиме під керівництвом легендарного тренера Falcons – Денні "zonic" Соренсена, команда візьме участь лише в 1 великому турнірі – BLAST Premier Spring Showdown 2024 із призовим у скромні 135 тисяч доларів.

Оновлений склад Falcons, скріншот: HLTV
Оновлений склад Falcons, скріншот: HLTV

Зауважте, що турнір пройде з 6 по 10 березня 2024 року. Тепер до цього змагання буде прикуто ще більше уваги, адже чи зможе Костильов допомогти новому, нехай і поки що тимчасовому колективу, зайняти гідне місце суттєво вплине як на ціну українця, так і на плани великої кількості організацій та NAVI зокрема.

Нагадаємо, це і є справжня свобода: Valve несподівано зробили приємно гравцям Counter-Strike 2.

Раніше повідомлялося, одноклубник Олександра Зінченка забанен у Counter-Strike 2: зірка футболу "потрапив" на 1,4 млн грн.

Також, походи в туалет стануть приємнішими: Electronic Arts випустила Plants vs Zombies 3, фанати чекали довгих 5 років.