Techland, розробник Dying Light 2, оголосив про швидкий випуск нового видання гри – Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition, яке заплановано на 22 лютого. В рамках цього анонсу також підтверджено оновлення вогнепальної зброї, що виходить.

Завжди чуйні до думки своєї спільноти, розробники врахували побажання фанатів та реалізували нововведення, запропоновані гравцями.

Dying Light 2: Stay Human / фото: Steam
Dying Light 2: Stay Human / фото: Steam

Зокрема, співтовариство висловлювало бажання бачити у грі вогнепальну зброю, і Techland відповіла на цей запит.

Директор франшизи, Таймон Смектала, зазначив, що впровадження вогнепальної зброї в ігровий світ було незвичайним завданням, оскільки зброя такого типу спочатку була відсутня в геймплей.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Проте оновлення обіцяє додати в гру різноманітне вогнепальне озброєння, включаючи дробовики, гвинтівки та пістолети-кулемети.

Dying Light 2: Stay Human / фото: XboxSquad
Dying Light 2: Stay Human / фото: XboxSquad

Reloaded Edition обіцяє внести не лише вогнепальні інновації, а й інші покращення. Крім нового контенту, включаючи DLC Bloody Ties, оновлення також торкнеться візуальних аспектів, таких як рослинність, зомбі та оточення.

Розробники наголошують, що оновлення Reloaded стане найбільшим в історії гри. Слідкуйте за оновленнями – 22 лютого обіцяє бути значною датою для фанів Dying Light 2.

Раніше ми писали про те, що у вересні не дочекаємось: нова Nintendo вийде не раніше наступного року

Крім того, Знай.ua повідомляв, а ктери, сюжет та знайомі механіки: все, що відомо про "Death Stranding 2"