Sony готується здивувати геймерів новою оновленою версією PlayStation 5, і це може статися вже цього року, згідно з повідомленням CNBC.

Подібна новинка від компанії має підняти інтерес до PlayStation 5, а також надати більш потужне залізо для майбутнього релізу Grand Theft Auto VI у 2025 році – однієї з найочікуваніших ігор цього десятиліття.

GTA 6. Фото скріншот Youtube
GTA 6. Фото скріншот Youtube

Крім захоплюючих ігрових новинок, фанати PlayStation можуть чекати на апгрейд в технічному плані. Інформація про можливий випуск PlayStation 5 Pro другого покоління з'явилася після того, як Sony зменшила прогнози продажів для поточної версії консолі.

Спочатку PlayStation 5 була представлена ​​в листопаді 2020 року, і відтоді минуло понад три роки. Зниження прогнозу продажів відображає динаміку ринку, але аналітики вважають, що оновлена ​​версія приставки може привнести новий імпульс у світ геймінгу.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

PS5, фото YouTube
PS5, фото YouTube

Якщо раніше подібні оновлення відбувалися рідко, аналітики припускають, що Sony готується до випуску PlayStation 5 Pro у другій половині 2024 року .

Це прагнення досконалості, як повідомляє джерело, зумовлено як поточними тенденціями ринку, а й готовністю компанії до майбутньому релізу GTA VI.

Тому геймерам слід очікувати цікаві події та інновації, які принесе оновлена ​​версія PlayStation 5 в найближчому майбутньому.

Нагадаємо, розширена "сюжетка", нова графіка та геймплей: коли вийде Uncharted: Drake's Fortune на PS5

Раніше ми писали, новий додаток "Baldur's Gate 3" подарує 21 гігабайт пригод: що всередині важкого патчу