Ще під час епідемії ковіду багато людей перейшло на віддалену роботу. Ноутбук дає можливість вирішувати свої робочі задачі навіть сидячи у кафе. Однак, іноді техніка дратує свого власника та може вимкнутися сама по собі. Це пов'язано із декількома проблемами.

Про це пише itechua.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

Ноутбук перегрівся

Якщо всередині пристрою стрімко піднімається температура, незважаючи на функціонування системи охолодження, то у ньому спрацьовує аварійне вимкнення.

Перш за все перевірте, чи не закрили ви випадково вентиляційні отвори. Вентилятор також банально міг забитися пилом.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У цьому випадку буде найкращим варіантом, якщо ви звернетесь за чисткою ноутбука до майстра та купите спеціальну підставку, яка продається у кожному магазині електроніки.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

Несправні деталі

Найчастіше за все, з ладу виходить акумулятор. Хоча проблема може так само бути і з материнською платою або жорстким диском.

В такому випадку без допомоги фахівців вам точно не обійтися.

Шкідливі програми

Ноутбук може також вимикатися через занесені віруси. Якщо ви відкривали незнайомі файли і саме після цього виникли проблеми із пристроєм, то обов'язково потрібно звернутися до майстра.

Нагадаємо, кнопкові телефони повертають свою популярність : чому люди відмовляються від смартфонів.

Раніше повідомлялося, що нове доповнення "Baldur's Gate 3" подарує 21 гігабайт пригод: усередині важкого патчу.

Також, мода майбутнього: Adobe створила сукню, яка сама змінює колір.