Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які фанатіють від серії ігор Assassin's Creed, є чудові новини. Так, свіже оновлення для Assassin Creed Mirage приносить у гру новий режим permadeath mode. Він призначений для найбільш досвідчених гравців і тих, хто бажає випробувати себе на міцність.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі gamesradar .

Assassin's Creed Mirage. Фото скріншот з Youtube
Assassin's Creed Mirage. Фото скріншот з Youtube

Новий режим в оновленні 1.0.7, відомий як "Випробування повної синхронізації", приносить у гру перманентну смерть. Це означає, що у випадку смерті вашого персонажа або якщо Басим здійснить якісь незаконні дії, які зазвичай призводять до десинхронізації з Анімусом – наприклад, уб'є невинних людей або вийде за межі карти – ваша пригода завершиться, файл збереження буде стертий з пам'яті комп'ютера, і вам доведеться починати все з нуля.

Assassin's Creed Mirage. Фото скріншот з Youtube
Assassin's Creed Mirage. Фото скріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ви не підете з порожніми руками, адже гра видасть вам звіт про пройдений шлях, у тому числі загальний ігровий час та кількість ворогів, яких вам вдалося знищити.

Цей режим призначений точно не для людей зі слабкими нервами. Проте це чудове доповнення для тих, хто прагне підняти ставки. Для тих, кому вдасться пройти його, пропонуються нагороди, включаючи талісмани, спорядження та барвники.

Assassin's Creed Mirage. Фото скріншот з Youtube
Assassin's Creed Mirage. Фото скріншот з Youtube

Крім permadeath mode, оновлення 1.0.7 розширює ваші косметичні можливості за допомогою функції transmog, а також включає сюрприз у вигляді нового особливого вбивці, якого ви можете зустріти на вулицях.

Ви також знайдете безліч виправлень, які усувають проблеми, пов'язані з графікою, звуком, новою грою Plus тощо.

Assassin's Creed Mirage – це пригода, орієнтована на стелс-проходження, яка карає кожного, хто намагається діяти голосно та відкрито. Після всіх років і багатьох частин цього Всесвіту, Mirage є справжнім і тріумфальним поверненням до витоків серії. Вона вийшла у жовтні 2023 року для PlayStation 4/5, Xbox та ПК.

Нагадаємо, Sony презентувала електрокар, яким можна керувати джойстиком PlayStation 5: що під капотом.

Раніше повідомлялося, Valve попросила геймерів перестати нюхати Steam Deck.

Також, нічого ще не закінчилося? У безкоштовному додатку Valhalla для God of War: Ragnarök знайшли натяк.