У Fallout 4 прийде справжня революція – команда розробників Team FOLON представила новий 15-хвилинний ролик, який відкриває завісу таємниці про майбутній моді Fallout London.

Творці обіцяють , що це буде наймасштабнішим доповненням до Fallout 4 і радують фанатів тим, що DLC стане доступним безкоштовно.

Запланований на 23 квітня реліз Fallout London обіцяє занурити гравців у захоплюючий постапокаліптичний світ британської столиці.

Fallout London / фото: скріншот Youtube
Fallout London / фото: скріншот Youtube

Нещодавно Team FOLON оголосили про залучення актора Ніла Ньюбона, відомого за роллю Астаріона в Baldur's Gate III. Виявляється, він озвучить своїм голосом одного з героїв модифікації, залишаючи фанатів у здогадах – кого саме?

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У ролику також назвали інші відомі імена, такі як Колін Бейкер і Сильвестр МакКой, які прославилися в ролі шостого і сьомого Лікаря в серіалі "Доктор Хто".

Згідно з повідомленнями розробників, на гравців чекає величезний відкритий світ із різноманітними лондонськими пам'ятками, зіткненнями з легендарними лондонськими бандами та багатий вибір колекційних предметів – від підставок під гуртки до коміксів.

Таким чином Fallout London, за словами розробників, обіцяє бути не просто модифікацією, а справжнім фурором, що затягує вас в атмосферний світ постапокаліпсису.

Раніше ми писали про те, що це справжня свобода: у Valve несподівано зробили приємно гравцям Counter-Strike 2

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Elden Ring" вийде у мобільній версії, і навіть безкоштовно: всі деталі анонсу

Також наш портал інформував, новий додаток "Baldur's Gate 3" подарує 21 гігабайт пригод: що всередині важкого патчу