Netflix готує невеликий "апгрейд" для своїх цін у 2024 році, згідно з прогнозами аналітиків UBS Securities. Компанія, яка вже підняла ставки минулого року, планує це зробити знову і очікує, що це прискорить зростання виторгу.

Аналітики передбачають, що такі зміни, разом із збільшенням доходів від реклами та зростанням кількості передплатників, призведуть до 15% загального зростання доходів у 2024 році.

Netflix / фото: скріншот Youtube
Netflix / фото: скріншот Youtube

"Ми очікуємо побачити підвищення ставок цього року від Netflix", — написали аналітики UBS на чолі з Джоном Ходуліком в аналітичній записці від 27 лютого.

Хоча конкретні цифри підвищення цін наразі не розголошуються, керівництво Netflix визнає, що така можливість розглядається.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Netflix / фото: скріншот Youtube
Netflix / фото: скріншот Youtube

Вони кажуть, що ці зміни спрямовані на забезпечення користувачів додатковою розвагою, що, у свою чергу, дозволить компанії вкладатися в цікавіші проекти, такі як фільми, серіали та ігри.

Минулого року ціни на базовий тариф уже піднімалися у США, Великій Британії та Франції.

Експерти з UBS Securities реагують на це позитивно та піднімають свої прогнози щодо цільових цін на акції Netflix.

Крім того, Знай.ua повідомляв, подивіться за вечір: цей серіал Netflix "розриває" всіх, не слабше "Ігри в кальмара"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Форсаж" закінчиться? Він Дізель згадав про "сім'ю, яка подарувала йому ще трохи грошей"

Холодна війна, ядерна бомба і вторгнення: Netflix випустив трейлер документалки про реалії життя українців