Вимкнути смартфон на весь день – розкіш, яку можуть дозволити собі не всі. Однак, періодично ви повинні давати пристрою відпочинок.

Як часто потрібно вимикати мобільний телефон? Відповідь дає матеріал видання makeuseof. Дотримуйтесь простого правила, щоб продовжити час роботи гаджета.

Дівчина зі смартфоном. Фото: скриншот Youtube
Дівчина зі смартфоном. Фото: скриншот Youtube

Не слід залишати телефон увімкненим 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Це ненормальна практика. Більшість із нас вимикають смартфон лише коли відбувається якийсь збій. Хоча це не найбільша помилка у використанні гаджета, згодом вона може вплинути на термін служби та продуктивність батареї.

Не потрібно вимикати телефон щоночі. Раз на тиждень – оптимальний варіант. Періодичне перезавантаження телефону допоможе підвищити продуктивність пристрою.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Крім того, час від часу слід проводити "детоксикацію" електроніки принаймні на 2 години, перш ніж заснути.

Залишати аксесуар, що постійно працює цілком нормально, так само як і періодично вимикати його, тим більше це продовжить його функціонування на тривалий проміжок часу.

Бабуся зі смартфоном, скріншот YouTube
Бабуся зі смартфоном, скріншот YouTube

Нагадаємо, що про ракету або Shahed біля вас повідомить додатково: "Повітряна тривога" отримала оновлення.

Раніше ми повідомляли, що виробники смартфонів офіційно попросили не класти гаджети в рис: стане лише гірше.

Також стало відомо, що закривати усі програми для збереження батареї – міф: українцям розповіли секрет про смартфони.