Фільм "Borderlands" вже від початку свого творчого шляху зазнав багато труднощів, і останній трейлер, на жаль, не приніс багато радості. Фанати дізналися, що улюблені персонажі з оригінальної гри, Брік і Мордехай, не з'являтимуться в новій кінострічці.

Створення фільму почалося ще десять років тому, коли Лі Уоннелл висловив бажання перенести улюблену відеогра на великий екран.

Трейлер фільму "Borderlands" / фото: скріншот Youtube
Трейлер фільму "Borderlands" / фото: скріншот Youtube

З того часу проект змінив руки кілька разів, пережив кілька режисерів та великі зміни у сценарії, а у 2020 році його переписав Крейг Мазін.

Нарешті ми отримали перший погляд на фільм у вигляді трейлера, але реакція шанувальників виявилася не райдужною. Одним із основних питань стала відсутність в акторському складі двох культових персонажів, Бріка та Мордехая.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Трейлери фільму "Borderlands" / фото: скріншот Youtube
Трейлер фільму "Borderlands" / фото: скріншот Youtube

Їхня роль у перших Borderlands була дуже значущою і вони продовжували залишатися в центрі уваги в інших частинах. Однак у фільмі вони здали свої позиції і віддали свою славу Крихті Тіні, Кригу та доктору Таннісу.

Цей хід, за словами творців, повинен додати сюжету свіжості, але викликає певні побоювання серед фанатів, оскільки відсутність Брика та Мордехая може виявитися для картини втраченою можливістю.

Ці персонажі як підкорили серця геймерів, а й стали невід'ємною частиною всієї франшизи. Їхня відсутність у фільмі "Borderlands" ризикує втратити частину аудиторії, яка виросла на їх пригодах.

Таким чином, хоча кінострічка прагне новаторства, вона стикається з ризиком втрати свого унікального шарму та привабливості для тих, хто любив оригінальну історію Borderlands.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що опубліковано трейлер хорору "Alone in the Dark": розробники розкрили системні вимоги

Вам буде цікаво дізнатися, що красиво та елегантно: Samsung презентувала смартфон, який стає браслетом