Amazon MGM Studios взялися за переведення світу відомої відеоігри Fallout у серіал, де головні ролі виконають Елла Пернелл, Уолтон Гогінс та Аарон Мотен. Творці трохи відкрили завісу таємниці та розповіли про подробиці нового проекту.

Події телесеріалу розгорнуться у 2296 році, після подій у будь-якій з попередніх частин гри. Тобто буде за каноном.

Fallout / фото: скріншот Youtube
Fallout / фото: скріншот Youtube

У створенні адаптації братимуть участь Джонатан Нолан та Ліза Джой, творці "Світу Дикого Заходу", а також шоуранери Женева Робертсон-Дворет та Грем Вагнер.

"Наша серія пов'язана з іграми, як ігри пов'язані один з одним. Це майже як Fallout 5", – пожартував Нолан.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Однак не варто сприймати це як заміну Fallout 5, стверджують творці, у тому числі і Тодд Ховард.

"Ми зробили Fallout 6", – сказав Вагнер з посмішкою.

Fallout / фото: скріншот Youtube
Fallout / фото: скріншот Youtube

Хоча фанати почали перейматися тим, що серіал може замінити очікувану Fallout 5, творці запевняють, що це не так. Всі подробиці Fallout 5 добре відомі Говарду, але він наголошує, що проект не піде у виробництво, поки команда не закінчить роботу над The ​​Elder Scrolls 6.

Мета серіалу, за словами Ховарда, – створити проект, привабливий і для довгоочікуваних фанатів ігор, і для тих, хто хоче поринути у світ Fallout через телевізор.

Fallout / фото: скріншот Youtube
Fallout / фото: скріншот Youtube

"У багатьох відношеннях гра – лише один з порталів у світ. Так, ви все контролюєте, але багатьох людей це може лякати... Якщо ви фанат серії, ви можете приступити до наступного розділу Fallout. ви новачок, ви можете просто насолоджуватися цим", – пояснює Ховард.

Він також зазначив, що творці шоу дотримувалися тієї ж логіки, що і Bethesda при створенні ігор Fallout: вибрали локацію та визначили тон, зберігши ключові риси всесвіту.

Таким чином, глядачі, не знайомі з іграми, зможуть повноцінно поринути у атмосферу гри.

Серіал Fallout виходить на Amazon 11 квітня, а активна розробка Fallout 5 розпочнеться після випуску наступної частини The Elder Scrolls.

Вам буде цікаво почитати про безкоштовний шанс у лондонському пеклі: Team FOLON оголила подробиці наймасштабнішого доповнення до Fallout 4

Також ми повідомляли, що зразу три ігри STALKER виходять на консолі: готуй джойстик