Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Всесвітньо відома студія Rockstar дуже довго ігнорувала прохання фанів GTA Online. Цікаво, що запит виник ще з самого релізу гри.

Останнє оновлення додало в нього таку бажану функцію після 11 років очікування. Rockstar Games випустила чергове безкоштовне оновлення для GTA Online і воно має деталь, що неабияк порадує фанатів проєкту.

Поїздка поїздом GTA, скріншот: YouTube
Поїздка поїздом GTA, скріншот: YouTube

Доповнення "The Cluckin' Bell Farm Raid" продовжує наративи минулих доповнень гри та дозволяє протистояти корумпованим поліцейським та бандитському наркокартелю.

Для цього геймерам пропонують зіграти у кілька нових місій, які можна виконувати як самостійно, так і з друзями.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Найцікавішим моментом тут є те, що під час одного із завдань гравцям нарешті випадає шанс покерувати легендарним потягом.

Поїздка поїздом GTA, скріншот: YouTube
Поїздка поїздом GTA, скріншот: YouTube

З моменту релізу гри саме цей транспортний засіб хвилювало чимало геймерів, які чомусь дуже хотіли опинитися в ролі машиніста.

І ось через 3811 днів після випуску Grand Theft Auto Online в 2013 році гравці можуть використовувати поїзд, щоб непомітно проникнути на фабрику Cluckin' Bell і застати картель зненацька.

Незважаючи на те, що оновлення дозволяє керувати поїздом тільки в одній місії і недовго, шанувальники гри залишилися задоволені тим, що довге очікування не було марним.

Нагадаємо, фанати завмерли: коли Rockstar покаже новини про Grand Theft Auto 6.

Раніше повідомлялося, геймери затопили відеокарти сльозами: Electronic Arts скасувала шутер за "Star Wars".

Також, повернення "Директиви Arkangel", нові карти та інтерфейс: Battlefield 2042 "підриває" голови новим патчем.