Вже в середині березня 2024 року вийде демо-версія Dark Souls: Archthrones, яка створювалася чотири роки. Однак у цю "демку" можна буде грати повноцінно. Команда розробників уже опублікувала трейлер. За відгуками геймерів, свіже відео виглядає дуже симпатично.

Якщо ви мріяли отримати більше контенту для Dark Souls 3, то приготуйтеся і подивіться трейлер у мережі YouTube.

Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube
Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube

Колосальний мод вже на підході, але ви легко можете сплутати його з повноцінним DLC чи навіть окремою грою від FromSoftware.

Це, мабуть, найкращий приклад того, наскільки талановитими можуть бути віддані фанати відеоігор. Archthrones знаходиться в розробці вже близько чотирьох років, але, дивлячись на трейлер, стає зрозуміло, чому так довго.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube
Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube

Модифікація обіцяє переробити Dark Souls 3 "у небачених раніше масштабах", з альтернативною історією, що розгортається перед подіями першої гри, та ще більш смертоносними босами для боротьби.

Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube
Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube

Згідно зі сторінкою на Patreon, сюжет "розгортається у п'яти унікальних світах, у кожний з яких можна потрапити через Nexus of Embers".

Хоча конкретної дати виходу повної версії досі немає, безкоштовну демоверсію можна буде пограти з цього тижня, а саме 15 березня. Поки незрозуміло, скільки триватиме ця демоверсія і що ми зможемо в ній робити, але, сподіваємося, вона дасть нам гарну нагоду побродити по локаціях мода і поборотися з деякими ворогами, можливо навіть з одним з нових босів.

Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube
Мод для Dark Souls 3, скріншот: YouTube

Для тих, хто стежить за проектом уже якийсь час, ця демоверсія була довгоочікуваною. Спочатку планувалося, що вона вийде у вересні 2023 року, але її відклали, щоб дати розробникам більше часу на доопрацювання.

Вперше її перенесли на жовтень, але вже наступного посту команда повідомила наступне: "З огляду на те, що відгуки від наших тестувальників продовжують надходити, стає зрозуміло, що у нас попереду ще більше роботи, ніж ми очікували". У грудневому дописі на Patreon вони деталізували це питання і зазначили, що "все ще існують проблеми з продуктивністю, які потребують вирішення".

Однак зараз очікування майже скінчилося. Оскільки це мод, він буде доступний тільки на ПК, тому, на жаль, усім, хто грає в Dark Souls 3 на консолях, доведеться його пропустити.

Нагадаємо, молитви фанатів були почуті: Rockstar дозволила кататися на поїзді до GTA.

Раніше повідомлялося, PUBG отримає нове життя: на гру чекає безліч змін .

Також, інтриги, хакери та кіберпанк в одному флаконі: Watch Dogs готується до кіноадаптації.