Для геймерів є дуже цікаві новини. Так, метроідванія "Prince of Persia: The Lost Crown", за чутками, не змогла порадувати Ubisoft продажами. Проте французький видавець закидати проект не має наміру і навіть анонсував план контентної підтримки гри на найближчі місяці.

Вже 20 березня для гри вийде контентний патч Warrior's Path, який включатиме два режими (для спідранерів та з перманентною смертю), а також альтернативні образи для головного героя.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційній сторінці студії Ubisoft.

Prince of Persia: The Lost Crown, скріншот: Ubisoft
Prince of Persia: The Lost Crown, скріншот: Ubisoft

До кінця весни очікується вихід (теж безкоштовного) оновлення Boss Attack - воно містить режим "Бос-марафон" (послідовні битви з босами) та ще одну порцію костюмів для Саргона.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

На літо намічено реліз оновлення Divine Trials з додатковими випробуваннями (бойові, платформні, головоломки), амулетами, видами для Саргона і ще (не уточнюється).

Нарешті, ближче до кінця 2024 Prince of Persia: The Lost Crown отримає платне сюжетне доповнення. Про що воно розповість, поки що неясно: подробицями обіцяють поділитися найближчим часом.

За сюжетом перського принца Хассана викрадають, і в погоню за ним на гору Каф вирушає сім його охоронців з клану "Безсмертні". Гравцям дістанеться роль одного з членів загону – майстра мечів Саргона.

Доповнення Prince of Persia: The Lost Crown, скріншот: Ubisoft
Доповнення Prince of Persia: The Lost Crown, скріншот: Ubisoft

The Prince of Persia: The Lost Crown вийшла 18 січня на PC (Ubisoft Connect, EGS), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, S і Nintendo Switch. Гра отримала високі (84-88%) оцінки, але, за чутками, показала слабкі (близько 300 тис. копій) стартовий продаж.

Нагадаємо, у фанатів "Dark Souls 3" свято: виходить величезна "демка", в яку можна повноцінно грати.

Раніше повідомлялося, що можна бігти роками: блогер дійшов до "кінця" Minecraft, і побачив тривожну картину.

Також, молитви фанатів були почуті: Rockstar дозволила кататися на поїзді до GTA.