Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Особливо буде цікаво шанувальникам "пісочниці" Minecraft. Розробники віпустили попередню версію майбутнього оновлення, яка, серед іншого, містить зовсім новий вид зброї з унікальною механікою.

У Minecraft з'явилася демо-версія (snapshot) 24w11a для Java та 1.20.80.22 для Bedrock Edition, яка серед великої кількості змін також додає у гру нову потужну зброю.

Про це стало відомо завдяки публікації на minecraft.net.

Оновлення (1.20.80.22) Minecraft
Оновлення (1.20.80.22) Minecraft

Тому відтепер до меча, сокири, тризубця та іншого піксельного озброєння приєдналася булава (Mace).

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

За її допомогою гравці можуть знищувати ворогів потужними ударами. Зокрема шляхом використання нової механіки, де стрибок у бік опонента і точне попадання по ньому до вашого приземлення, зводить нанівець будь-які втрати від падіння.

Оновлення (1.20.80.22) Minecraft
Оновлення (1.20.80.22) Minecraft

Крім того, якщо поряд з метою гравця, у якого той потрапив, є інші моби – вони будуть відкинуті.

Потужність булави можна підвищити, використовуючи її у поєднанні з предметом Wind Charge.

Очікується, що булава стане частиною повноцінного оновлення 1.21 – наступного великого патчу Minecraft, на який геймери і без того чекають з шаленим нетерпінням.

Нагадаємо, у Steam вийшла стратегія "Dune: Imperium": українським геймерам сподобається, і ось чому.

Раніше повідомлялося, що геймерам пропонують яскраву халяву: "Prince of Persia: The Lost Crown" отримає три безкоштовні оновлення.

Також, можна бігти роками: блогер дійшов до "кінця" Minecraft, і побачив тривожну картину.