У світі технологій новина про Xiaomi вже викликала чималий інтерес серед шанувальників бренду. Виробник анонсував скорий випуск своєї новинки – смартфона Civi 4 Pro.

Цей гаджет має стати першим у своєму роді, адже його "серцем" стане новітній флагманський процесор Snapdragon 8s Gen 3 від Qualcomm.

Нещодавно компанія поділилася з публікою тизером, який не лише підігрів інтерес до майбутнього продукту, але й підтвердив використання в ньому згаданого вище процесора, представленого Qualcomm лише день тому. Ще до цього офіційного анонса, в базі даних 3C було знайдено згадку про Civi 4, що натякало на підтримку швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Xiaomi Civi 4 Pro
Xiaomi Civi 4 Pro

За попередньою інформацією, Civi 4 Pro обіцяє вразити своїми покращеннями дисплею, камери, продуктивності та, звісно, дизайну. Для міжнародного ринку цей смартфон буде представлений під назвою Xiaomi 14 Lite.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Особливістю Civi 4 Pro стане його робота на фірмовій оболонці HyperOS, завдяки якій користувачі зможуть побачити не тільки підвищену продуктивність, але й вдосконалену роботу камери та розширені можливості штучного інтелекту.

Xiaomi. Фото: Youtube
Xiaomi. Фото: Youtube

Детальнішу інформацію про Civi 4 Pro варто очікувати найближчим часом, ймовірно, навіть протягом наступних днів. Шанувальники вже з нетерпінням чекають на подальші новини від Xiaomi.

Також шанувальникам бренду варто нагадати, що на машинці Xiaomi скоро можна буде кататися: коли китайці почнуть продавати електро-седан.

Засновник та головний виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь оголосив на сторінці компанії в соціальній мережі Sina Weibo про те, що поставки електромобіля SU7 (Speed Ultra) розпочнеться вже 28 березня.

Після цієї заяви акції Xiaomi стрімко зросли на 12%.

Ця новина стосується п'ятимісного седана, який був анонсований у 2021 році та офіційно представлений компанією у 2023 році. Передзамовлення на автомобіль буде доступне у 59 брендових магазинах Xiaomi в 29 містах Китаю.