Всесвітньо відома студія Rockstar Games випустила оновлення для Red Dead Redemption 2 на всіх платформах. Версія 1.32 містить виправлення та покращення стабільності, але не приносить того, чого фанати хотіли найбільше.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у блозі студії Rockstar Games.

Кадр з гри Red Dead Redemption -2
Кадр з гри Red Dead Redemption -2

Оновлення Red Dead Redemption 2 Title Update 1.32, яке вийшло для гри на ПК, PlayStation 4 і Xbox One, включає поліпшення FSR (тепер у версії 2.2), підтримку HDR10, що має забезпечити більш деталізовані та реалістичні кольори, а також більш високі рівні яскравості та контрастності, та виправлення сумнозвісного глюку Red Dead Online, який приводив до зависання гри при вході в стайні.

Однак воно не додає заповітних 60 кадрів на секунду на консолях, що, мабуть, є найбажанішим оновленням для гравців у всіх відеоіграх.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Артур Морган з Red Dead Redemption 2, скріншот: YouTube
Артур Морган з Red Dead Redemption 2, скріншот: YouTube

Востаннє хіт від Rockstar Games отримував оновлення у вересні 2022 року, коли компанія додала в гру офіційну підтримку AMD FSR 2.0. Після цього фанати дізналися про підготовку так званого поновлення наступного покоління, яке згадувалося в електронному листі одного з керівників Microsoft, де наводився план роботи ігрового підрозділу компанії на найближчі роки.

Red Dead Redemption 2, iGate
Red Dead Redemption 2, iGate

Rockstar досі не анонсувала цього оновлення наступного покоління для Red Dead Redemption 2, незважаючи на численні заклики від фанатів. Також не зовсім ясно, що воно означатиме.

З назви зрозуміло, що це має бути масштабно – щось, що виведе гру на сучасні стандарти AAA-проектів і стосуватиметься саме консолей нового покоління – PlayStation 5, Xbox Series X/S. Нинішній невеликий патч 1.32 дає надію фанатам гри, що Rockstar нарешті готується випустити повноцінний патч наступного покоління.

Поточна версія гри також отримала кілька виправлень помилок у квестах та усуває деякі проблеми зі збоями.

Нагадаємо, фанати GTA VI розкрили головний сюжетний поворот гри по обличчю головного героя: що вони побачили.

Раніше повідомлялося, теплі знижки Steam: Red Dead Redemption 2, GTA V, Hogwarts Legacy та багато іншого – до 90%.

Також, трейлер GTA VI покадрово перенесли до Minecraft: геймерам пообіцяли мод.