Шанувальники легендарної ігрової серії Silent Hill вже довгий час чекали звісток про довгоочікуваний рімейок, і ось нарешті з'явилися новини, які відродили їхні надії.

З моменту анонсу проекту Silent Hill 2 від Konami та Bloober Team у жовтні 2022 року фанати охопили хвилювання, чекаючи кожної найдрібнішої деталі про майбутній проект.

Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube
Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube

Кілька тижнів тому один із фанатів помітив гігантський плакат Silent Hill 2 у магазині Gamestop, що викликало шквал чуток і припущень в ігровій спільноті.

Чутки про рімейки кипіли вже довгий час, але це був перший знак, який вказує на можливе швидке офіційне оголошення.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Багато шанувальників залишаються скептично налаштованими, побоюються, що плакати можуть бути лише маркетинговим ходом для збільшення попередніх замовлень. Однак надія на швидке офіційне підтвердження проекту витає у повітрі, і фанати тепер з нетерпінням чекають на подальші новини.

Silent Hill 2, скріншот: Steam
Silent Hill 2, скріншот: Steam

Всі очі звернені на Sony та їхній можливий наступний захід State of Play. Багато хто вважає, що якщо анонс неодмінний, саме там він і відбудеться.

Попередні заходи State of Play минулого року також були багатими на анонси та тизери, тому ймовірність офіційного оголошення Silent Hill 2 там висока.

Шанувальники серії чекають не тільки на офіційне підтвердження, а й більше інформації про те, яким буде ремейк. Очікується, що гра стане ексклюзивом для PlayStation 5 та PC, перш ніж стати доступною на Xbox та Switch.

Також наш портал розповідав про всесильний "motherlode": Марго Роббі збирається зняти філь за улюбленою грою

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що довгоочікувана Dragon's Dogma 2 на релізі виявилася жадібним пшиком: гравці розлючені і розчаровані