Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава новина. Відданий фанат гри "Red Dead Online" став свідком дивного бага, який з'явився у грі після останнього оновлення та перетворив коня на справжній винищувач.

Гравець Red Dead Online виявив смішний збій, який здатний викликати справжній хаос у світі популярного розрахованого на багато користувачів проекту Rockstar.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "OnlyPVPCat" в мережі X.

Публікація "OnlyPVPCat", скріншот: X
Публікація "OnlyPVPCat", скріншот: X

Відомо, що OnlyPVPCat – досить популярний контентмейкер із Red Dead Online. Він буквально шокував гравців, показавши свою свіжу знахідку. Нею виявився збій, спричинений оновленням Red Dead Redemption 2 під маркуванням 1.32.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Якось цей патч зачепив і онлайн складову гри, дозволяючи гравцям злітати на своєму коні в небо. Дивитися на карту Red Dead Online з цієї висоти, безперечно, чудово, але знахідка OnlyPVPCat все ж таки викликає занепокоєння.

Справа в тому, що літаючи на своєму "пегасі", можна також влаштовувати справжні бомбардування, кидаючи динаміт або коктейлі Молотова вниз на голови гравців, які нічого не підозрюють.

Публікація "OnlyPVPCat", скріншот: X
Публікація "OnlyPVPCat", скріншот: X

Враховуючи ймовірність зловживання "польотами", автор не повідомив, як досягти такого ефекту, але є підозра, що нечесні геймери швидко з'ясують це самостійно, щоб добре насолити іншим гравцям.

Публікація "OnlyPVPCat", скріншот: X
Публікація "OnlyPVPCat", скріншот: X

OnlyPVPCat лише повідомив, що "трюк" працює на версіях гри для PlayStation 4 та Xbox One, але невідомо чи можливий він на ПК. Так чи інакше Rockstar потрібно якнайшвидше виправити цей, нехай і кумедний, але все ж таки неприємний баг.

Нагадаємо, два різні світи з одним сюжетом: геймери порівняли Alone in the Dark 1992 vs 2024.

Раніше повідомлялося, що вже можна грати: розробники The Elder Scrolls VI порадували геймерів шикарною новиною.

Також, Capcom вже готує масштабні поправки Dragon's Dogma 2: що змінюватимуть.